24. marraskuuta 2011

Valmistautumista juhlaan

Huomenna perjantaina on siis the Juhlapäivä.
Niinkuin aikaisemmin kerroin, menemme tämän meidän Prikaatimme vuosipäivän juhlaan.
Miehet (sotilaat) pukeutuvat omaan univormuunsa M87, joka vastaa siviilissä frakkia. Näin ollen naiset siis pukeutuvat pitkään iltapukuun. Aikaisemmin kerroinkin puvun etsimisestä ja löytämisestä, ja nyt paljastan sen kokonaan.

Ta daa :o) :
Minä NIIN tykkään tästä! Oh, ja tuo helma on ihana! Puku on merkiltään Party Line, ja se on ostettu Kekäleestä. Puku siftaa todella voimakkaasti pinkkiä ja violettia, joten on aivan mahdotonta saada kuvia puvusta jotka olisivat täsmälleen saman värisiä.
Rinnan alla on kaunis strassikoriste
Ja sitten asusteet. Ostin uuden laukun ja uudet kengät, väriksi valitsin mustan. Toki minulla oli aikaisemminkin mustia laukkuja, mutta kaikki niistä olivat liian pieniä. Jostain kumman syystä tavaraa täytyy nyt mahduttaa mukaan enemmän kuin aikaisemmin. (Lue: Kameran TÄYTYY mahtua mukaan!) Minun aikaisemmat mustat juhlakengät olivat nähneet jo niin monet Prikaatin (ja siinä välissä myös melkein kaikki muutkin) juhlat, että ne olivat siis parhaat päivänsä nähneet, joten uusien osto oli edessä.
Kenkäostoksilla huomasin, että miten auttamattoman myöhässä olin asian suhteen. Kaikista, juurikin niin ihanista, kengistä oli minun kokoni loppu, joten kenkiä sai todella etsiä. Lopulta löysin nämä. Aluksi minua arvelutti tuo "remmi" jalkapöydän päällä, mutta sitten ajattelin, ettei se kuitenkaan puvun alta näy ja tuntuupahan kenkä ainakin tukevalta jalassa, joten niillä on myös todella hyvä tanssia. Kengissä on kangas pinta, joka hieman hehkuu sekin. :o) Kengät ja laukun, molemmat löysin Sokokselta. 

Sitten korut. Uusiokäytän korut, jotka olivat minulla kaksi vuotta sitten tässä samaisessa juhlassa. Ylhäällä korvakorut, keskellä rannekoru, ja alhaalla kaulakoru. Kaikki korut ovat Glitteristä. Viime kerralla kun kävin Glitterissä niin huomasin, että korvakoruja on ainakin vielä myynnissä. :o)

Minulla on rakennekynnet jatkuvassa käytössä, ja kävin maanantaina huollattamassa ne juhlaa varten.
Kuvasta ei kovin hyvin erota koristeluja, koska ne tehtiin tällä kertaa, hyvin vaaleanpunasella ja valkoisilla glittereillä. Lisäksi päälle on lisätty myös isomman kokoisia glittereitä, että kynnet säihkyvät oikein kunnolla! :o)

Ihanaa, huomisaamu alkaa kampaajalla. Olemme varanneet hotellihuoneen pe-la väliseksi yöksi, jotta voimme jäädä sinne juhlan jälkeen viettämään hetken kahdenkeskistä aikaa. <3


Helene

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa iltaa toivotan! Ihana juhlahetki arjen keskellä!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos paljon Hanna. <3 Kyllä, tämä juhla on todella sopivaan aikaan vuodesta, katkaisee syksyn kivasti. :o)

  VastaaPoista
 3. Miten sinä löydätkään aina noin kauniita pukuja, huippua. Laita äkkiä kuvia itse juhlista ;)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis puku. Ihanaa kun on hienoja juhlia. Missä muuten huollatat kyntesi? Kurkkaa blogiini siellä on sinulle jotain.

  VastaaPoista
 5. Suvi: Kiitos :o) Tosin ei ne aina ihan helpolla löydykkään! :o)

  Hanna: Vihdoinkin sain postauksen tehtyä!!

  Villa Brickyard: Kiitos. :o) Niinpä, ja kun tämä on vielä vuotuista, niin tästä pitää olla jo kiitollinen! :oD Käyn huollattamassa kynnet Hyvän olon keskuksessa. Siellä Piia on aivan paras! :o) Kävinkin jo kurkkaamassa blogiisi, 8 tunnustusta, kääk, miten ne keksiikään! :o) Mutta hauska juttu, kiitos vielä. :o)

  VastaaPoista
 6. Hei Upea mekko! Etsin juuri tuon tyylistä, jos sinulla on se vielä, olisitko halukas myymään sen? ;)

  -jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenni ja kiitos. Minulla on vielä tuo mekko koska minä en oikeastaan halua myydä niitä, koska niitä voisi sitten joskus tulevina vuosina käyttää uudestaan. :o) Kiitos kuitenkin tarjouksesta, ja kannattaa käydä katsomassa josko tätä mekkoa olisi vielä myytävänä kaupassa.

   Tätä samaa mekkoa on ainakin myös sini-hopean sävyisenä siellä mistä minä tämän ostin, ja kun netistä katsoo Party Linen sivuilta niin on olemassa myös muita värejä.

   Onnea mekon etsintään! :o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥