10. marraskuuta 2011

Täydellisen iltapuvun etsintää

Niinkuin ihan ensimmäisessä postauksessa mainitsin, meille on tulossa juhlat piakkoin! Menemme juhlistamaan tämän meidän Prikaatimme vuosijuhlaa. Olemme olleet tässä juhlassa viisi kertaa aikaisemminkin, ja joka kerta se on todella hieno tilaisuus. On ihanaa nähdä tuttuja joita harvemmin näkee, pääasiassa vain Prikaatin juhlissa, ja on mahdollisuus päästä tutustumaan myös uusiin ihmisiin. Tällä hetkellä juhlaan on vajaa kolme viikkoa, ja ennen tätä päivää elin jo hieman paniikin sekaisissa tunteissa, ettei minulla ole vielä sinne pukua! Tarvitsen siis täyspitkän iltapuvun.
Iltapuvun etsiminen on ihanaa puuhaa. Tosin siihen voi silloin tällöin liittyä myös hurjia epätoivon tunteita kun tuntuu ettei mikään istu hyvin jne. Ja kun se kiirekin on...tällainenhan minunkin päivästä meinasi muodostua. Tiedättehän kun on  tietynlainen visio mielessä minkälaisen puvun ja ylipäätään koko "lookin" juhlaan haluaa ja kun sinne liikkeen iltapuku osastolle pääsee niin mikään ei vastaa visiota. No mutta kuitenkin avoimin mielin pukuja sovittamaan. Ja ystävä kannattaa ottaa aina mukaan makutuomariksi, tällä kertaa minun mukana oli Ihana Eliisa. :o)

Pidin tuosta sinisestä yllättävän paljon. Minulla ei ole ollut ikinä minkäänlaista sinistä juhlapukua koska sinisen väriset juhlapuvut ei ole yleisesti ottaen miellyttäneet minun silmää ripustimessa ollessa, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Ei paha, mutta ei kuitenkaan istunut tarpeeksi hyvin. Sovittelujen jälkeen tästä liikkeestä ei kuitenkaan löytynyt sitä omaa pukua.


Musta pitsimekko Kapphal
Saappaat Bianco


Etsintä jatkui, ja loppujen lopuksi minulle jäi kolme vaihtoehtoa joiden välillä valinnan luultavammin teen. Puvut ovat tyyliltään ja väriltään kaikki niin erilaisia, että en tiedä vielä yhtään, että mikä niistä olisi paras. Ensimmäinen puvuista on vaalea josta saisi sellaisen kivan vintage tyylisen lookin, toinen puku on aivan oma lukunsa, se on aivan super magee, josta ei väriä ja bling blingiä puutu! Ja kolmas on ihana ja herkkä, enkelimäisen valkoinen. Ja ne hinnat...niin. Ensimmäinen puvuista on kallis, toinen on kalliimpi ja kolmas on kaikista kallein!! :oD Mutta kaikki se on kuitenkin sen arvoista. Jäljelle jääneistä vaihtoehdoista ei ole kuvia tällä kertaa, mutta lopullinen puku varmasti nähdään! Mikä teidän mielestä kuulostaisi parhaalta vaihtoehdolta? ;o)

Kaupungin juhlapuku valikoimia kahlatessamme kävimme myös ruokkimassa sisustuksen nälkäämme yhdessä kaupungin ihanimmista sisustusputiikeista, mutta siitä lisää huomenna. Hyvin viileä päivä kaupungilla meni tällaisessa asussa.

Takki ja huivi Veromoda
Laukku Bagsac

Helene

3 kommenttia:

 1. Oli kyllä huippu reissu!
  Kyllä se viimeisin, eli valkein oli kaunein, mutta toisaalta se tummempi...tai ei se värikäskää ollu paha!! kinkkinen tilanne! ;) kaikki niin erilaisia!

  VastaaPoista
 2. Moi Helene! Kuulin Pialta blogistasi. En ole seurannutkaan mitään muuta blogia aikaisemmin, joten mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea tänne laitat! Nuo joulukortit on ihana... :)

  VastaaPoista
 3. Eliisa: Kyllä tässä pähkäiltävää riittää. Heti kun ole päätymässä johonkin vaihtoehtoon niin sitten tulee mieleen, että voi kun se ja sekin olisi niin kauniita.

  Päivi: Voi kun kiva, että löysit Päivi tiesi tänne. Toivottavasti postauksista löytyy mielenkiintoisia juttuja, ja toiveitakin saa laittaa tulemaan. ;o)

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥