4. marraskuuta 2011

Iik...tästä se lähtee!

Oma blogi, eka postaus...vau!! :o)

Olen miettinyt omaa blogia jo todella kauan. Jokin aika sitten pääsin siitä miettimis asteelta toteutukseen. Tein ns. pohjan valmiiksi, kuvineen ja väreineen kaikkineen, mutta blogille täytyisi keksiä nimi?! Voi hyvänen aika se on hankalaa!! Oletteko muut joutuneet pähkäilemään oikein kunnolla tämän asian kanssa?

Minun blogini on sisustus/lifestyleblogi. Näin alkajaisiksi pääpaino sanalla sisustus. Saa nähdä mitä kaikkea matkan varrelle sattuukaan, mutta tällä lähdetään liikkeelle. Sisustustyylinä suurimmaksi osaksi on suosikkini maalaisromantiikka, pitsiä ja pellavaa. Mutta pelkästään sillä linjalla ei ehkä mennä, mukaan laitetaan ripaus modernia tyyliä ja klassista glamouria. Ja värit, valkoinen ja harmaa, ja vielä kerran valkoinen! :o)  Mukana blogissa tulee olemaan myös perhe-elämää, diy-juttuja, satunnaisia ruoka- ja leipomusjuttuja, ja saattaa muutama päivän asukin väliin tulla...lasten vaatteita unohtamatta. Hiuksista ja kauneudestakin puhutaan välillä. Tarkoituksena elämän ihanat asiat, valopilkut. Postauksia ja juttuja joista tulee hyvä mieli, niin teille kuin minullekkin.

Mutta nyt, blogin nimeen ja mitä siihen sisältyy. Nimi oli ensimmäinen varteenotettava vaihtoehto joka mieleeni tuli. Ajatuksena, ettei se sido liian voimakkaasti yhteen tiettyyn aiheeseen, ja että se kertoo myös minusta jotakin. Olen onnellisesti naimisissa ihanan miehen kanssa, joka on ammatiltaan upseeri. Meidän lisäksi perheeseen kuuluu kaksi suloista poikaa, Tomas 5v. ja Topias 6kk. Tällä hetkellä mieheni on suorittamassa jatko-opintojaan toisella paikkakunnalla ja on näin ollen viikot poissa, mutta (onneksi!) tulee viikonloppuisin kotiin. Olen siis lasten kanssa keskenään viikot. Tämä alkoi syyskuun alussa ja jatkuu n. kaksi vuotta. Kuulostaa hurjalta, mutta tähän mennessä meillä on mennyt hyvin ja juuri tällä hetkellä saamme pitää isin kotona kokonaiset neljä viikkoa etäopiskelun merkeissä. Eli ihmiset hei...lukekaa: nyt on aikaa syventyä enemmän tämän blogin aloittamiseen!! :oD
Elämme kuitenkin ihan tavallista perhe-elämää niin kuin muutkin, mutta joskus hetkittäin tämä "upseerinrouvuus" tuo todellista glamouria elämään. Ihania hetkiä, juhlia, jotka katkaisee arjen. Näitä hetkiä jaan myös teidän kanssanne....ja seuraavaan ei ole edes kovin pitkä aika! ;o)

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Helene

3 kommenttia:

 1. onpas ihan sun näköinen blogi <3 aivan ihana siis!

  -Pilvi

  VastaaPoista
 2. Mukava lukea näitä kirjoituksiasi, joista huokuu positiivisuus, ylpeys omasta miehestä ja todella kypsä ja epäitsekäs asenne tuon miehen työn kurjiakin puolia kohtaan. Voisin ottaa mallia!

  Terveisin kadetin kanssa kihlautunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Kyllä, kunnioitan mieheni työtä ja ammattia TODELLA paljon, joten luulen, että pelkästään sen kautta asennoituminen myös työn kurjiin puoliin on niinkin helppoa.

   Onnea kihlauksenne johdosta! Ihanaa, sinustakin tulee jonain päivänä upseerin rouva! ;o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥