19. marraskuuta 2011

Tomas mallina

Tänään oli työntäyteinen päivä. Tomas oli mallina Marimekon muotinäytöksessä ja minä hänen pukijanaan.  Marimekossa vietettiin pikkujouluja ja ohjelmaan kuului muotinäytös.
Liike oli somistettu todella kauniiksi ja tunnelma oli ihanan jouluinen. Henkilökuntaan kuuluvat olivat kaikki niin ystävällisiä ja heistä suorastaan huokui lämpö ja ilo. Täällä oli kiva olla. :o)

Tomas catwalkilla
Kuvat ovat valitettavasti huonolaatuisia, koska itse en ollut kuvaamassa (olin backstagella :o) ) ja kuvaajalla oli kameran säädöt hieman hakusessa.


Näytösten välissä sain kuitenkin itse napattua kuvan mallista tässä ihanan pehmoisessa asussa:
Oih...hieno päivä takana. Näytöksiä oli kolme ja Tomas oli oikein reipas koko päivän. Hän totesi kotiin tullessa, että olipas siellä sittenkin tosi kivaa! Ilmeisesti joitakin ennakkoluuloja hommaa kohtaan oli ollut. :oD Kivaa oli äidilläkin, tällaista voisi tehdä vaikka joka päivä! :oD
Kiitokset kaikille!


Helene

8 kommenttia:

 1. Aww, siis aivan ylisöpöä! :) Soitellaan tässä lähiaikoina ja kerrataan kuulumisia! Terkkuja kaikille. Ihana muuten, että olet aloittanut tän blogin <3

  -Suvi

  VastaaPoista
 2. Aww, kiitos ihanasta kommentista. <3 Onkin pitänyt jo pitemmän aikaa soitella, mut se vain on jäänyt. :o/ Mut nyt soitellaan! :oD Terkkuja sinnekkin, ja kiva, että tykkäät blogista. :o)

  VastaaPoista
 3. ihanasti tomas vilkuttelee catwalkilta! :)

  VastaaPoista
 4. Joo, Tomas oli kyllä ihan innoissaan siellä :o)

  VastaaPoista
 5. On siinä pojalla ollu jännät paikat ja niin reippaana vilkuttelee:) Olet linkittäny arpajaiseni blogiisi, mutta en ole saanut osallistumisestasi kommenttia?? Oletko laittanu ja se on hävinny niinkuin muillekkin on käyny. Tää bloggeri tökkii näköjään. Laita uudelleen jos haluat olla arvonnassa mukana. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentistasi. :o) Minusta tuntuu, että Tomas ei oikein edes tiennyt ekaa kertaa lavalle mennessään, että mistä on kyse, niin ei oikein osannut kauheasti jännittääkään. Kuulemma kaksi viimeistä näytöstä oli kuitenkin mennyt paljon rennommin kuin ensimmäinen. :o)

  Kävin laittamassa kommentin sinulle vasta tuo linkin laittamisen jälkeen, kun en minä voinut laittaa kommenttiin etukäteen, että olen kolmella arvalla mukana jos tuo linkittäminen ei olisi onnistunutkaan! :oD Se kyllä nyt näkyy siellä. :o)

  VastaaPoista
 7. Juu oltiin samaan aikaan näköjään seikkailemassa toistemme blogeissa;)

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥