18. marraskuuta 2011

Oma Koti - Kylpyhuone

Asumme tällä hetkellä vuokralla, Puolustusvoimilta vuokratussa asunnossa, 3h+k, kerrostalossa, maaseudun rauhassa, järven rannalla. Tämä ratkaisu on tähän elämäntilanteeseen hyvä. Niin...kyllä kerrostalossa, eikä kaupungissa! :oD Täällä on kaksi kolme kerroksista kerrostaloa ja kaikki asukkaat ovat töissä Prikaatissa, erilaisissa tehtävissä. Ja tiedättekö, tämä yhteisöllisyys on täällä aivan uskomatonta, kaikki tuntevat toisensa jotakin kautta ja yksi parhaista ystävistäni asuu aivan seinän takana, tykkään! :o)

Tänään oli siivouspäivä ja ajattelin, että nyt on hyvä aika aloittaa kertomaan omasta kodista. Aloitan nämä oman kodin postaukset tällaisella vähemmän tavallisella aloituksella, eli kylpyhuoneesta. Meidän pienestä kylpyhuoneesta. :o)


Minä olen kynttilöiden suurkuluttaja, poltan niitä aina kylpyhuoneessakin. :o)

Tämä meidän kotimme on peruskorjattu muutamia vuosia sitten, joten asunnon kunto on hyvä, ei nyt ehkä ihan sellainen mitä itse suunnittelisi, mutta ihan asiallinen tämä on.

Meidän pienokaisen hoitopaikka on kätevästi sijoitettu tänne kylpyhuoneeseen, pesukoneen päälle. :o)

Muutamia otoksia vielä:Ihanaa, huomenna (siis tänään, nämä postaukset tulevat minulta aina aika myöhään! :o) ) pääsee kampaajalle! Olen joutunut vähän venyttämään tätä kampaajalle menoa niiden meidän tulevien juhlien takia. Hiukset alkavat jo todella olla pienen (eikä ehkä ihan pienenkään) fiksauksen tarpeessa, mutta siitä myöhemmin lisää!

Helene

4 kommenttia:

 1. Olipa ihan pakko tulla tänne kommentoimaan....nimittäin taidetaan asua samalla paikkakunnalla.K-lahdessa.Minä vain L..m.n puolella.Noista sinun jutusteluista päätellen.Ja jotenkin olet kyllä niin tutun oloinenkin,että varmalla ollaan jossain törmäilty...kaupoilla kai....
  Ihana saada uusia blogin pitäjiä tänne.Tää on kyllä sellainen koukuttava paikka,et kerran kun käy niin loppua ei näy....itsekin,jo kuuskymppinen mummeli, tykkään täällä seikkailla ja kuulumisiani kertoa...
  Kurkkaahan minunkin sivuja ja vedä hihasta jos törmaillaan..:)

  Kivaa viikonloppua koko perheelle:)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivan kommentin jätit, kiitos. Juu kyllä samalla paikkakunnalla ollaan. Mukava tietää myös muita bloggaajia täältä päin. :o) Kävinkin jo kurkkaamassa blogiasi, vaikutti kivalta :o). Kyllä kaupoilla tulee pyörittyä...ehkä välillä liiankin kanssa :oD, mutta ehdottomasti moikataan jos törmäillään! :o)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Kiitos kommentistasi blogissani. Sait suorastaan sitä lukiessani minut liikuttuneeksi. Niin rakas harrastus tämä bloggailu on minulle että jokainen joka tuntee saavansa blogistani itsellensä jotakin, ilahduttaa vilpittömästi minua ja lämmittää sydäntä. Kiitos kauniista sanoistasi ja vieraile uudestaan ja useasti! ;) Tulen myös tänne vastavierailulle jatkossa. Onnellista Joulunodotusta Sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Kodin Onni: Voi miten mukava kuulla sinusta. :o) On tämä bloggailu kyllä vienyt minutkin täysin mennessään. Ja kyllä tulen jatkossakin vierailemaan useasti blogissasi. :o) Jouluisia tunnelmia teille! :o)

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥