7. marraskuuta 2011

Otsaletti kampaus

Ekassa postauksessa kirjoitin, että hiuksista saattaa tulla jotakin juttua niin tässä sitä heti on. Pidän hiusten laittamisesta tosi paljon, olen aina pitänyt, ja nyt kun hiuksissa alkaa olla jo aika hyvin mittaa niin niitä tulee väkerreltyä tavalla jos toisella. Olen viime aikoina opetellut tekemään erilaisia lettejä ja tätä otsalettiä täytyi tänään kokeilla. Minun otsahiukset ovat tällä hetkellä hieman harmittavan mittaiset ja ne tulee helposti silmille, mutta tämän kanssa eivät tule.

Otsaletti letitetään samalla periaatteella kuin ranskalainen letti, mutta lettiin otetaan lisää hiuksia vain hiusten puolelta, ei otsalta niin kuin tuossa lähikuvassa hyvin näkyy.
Käytän usein lämpörullia kun laitan hiuksia, myös tämän kampauksen pohjana on loivat kiharat. Kiharat tuovat hiuksiin hyvin "massaa" ja niistä on silloin paljon helpompi lähteä tekemään mitä vain. Tänään hiukset täytyi saada kiinni kun oli näin kostea sää, joten sipaisin ne nopeasti kiinni rennolle baanaanille niskasta.

Kas näin:Ja toiselta puolelta:Hiukset on aivan kuin kierretty rullalle ja kiinnitetty pinneillä. Päälimmäiset hiukset on siloteltu päälle. Näyttää suurtöiselle, mutta nopea se on tehdä.

Tänään on myös siskoni syntymäpäivä ja kävin ostamassa hänelle pienen lahjan. Glitteristä hieman bling blingiä!


Paljon onnea!! <3

Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥