11. marraskuuta 2011

Sisustusputiikki

Lupailin aikaisemmin juttua kaupungin ihanimmasta sisustusputiikista, ja tässä se tulee. Kuvia on paljon ihailtavaksi, nauttikaa!

Tänne siis olemme menossa
Sarustiikassa on aina ihanan lämmin tunnelma. Sielu ja silmä lepää näin harmoonisessa ympäristössä, täällä pystyy unohtamaan täysin, että olemme keskellä kaupungin ydinkeskustaa. Ja täältä saa aina hyvän mielen kotiin viemisiksi! <3

Tässä kuvassa olen liikkessä työskentelevän ystävällisen myyjättären kanssa.
Helene

11 kommenttia:

 1. Hei! Tulin vastavierailulle ja löytyipä tuttuja paikkoja. Mukava blogi sinulla, rupean lukijaksi. Ihania kuvia Sarustiikasta ja onpa sinne tullu paljon uutta sisustusjuttuu. Enpä ole käynytkään aikoihin, pitää yrittää huomenna pistäytyä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Missähänpäin tällainen Sarustiikka sijaitsee? Huomaan, että olet uusi bloggari - kiva nimi ja muutoinkin mukavia juttuja. Onnea blogillesi!

  VastaaPoista
 3. Villa Brickyard: Voi kun kiva saada sinutkin lukijaksi ja vielä kivempi, että tykkäät blogista! Ja kiitos myös kehuista. :o) Sinäkin taidat olla siis olla jostain täältä päin? :o)

  Marita: Sarustiikka löytyy Joensuusta. Suuret kiitokset onnitteluista, ja kiva kuulla, että jutut ovat olleet mukavia. Näin uutena bloggarina sitä aina miettii, että mitähän sitä kirjoittais ja miten jutut otetaan vastaan. Kiitos hyvästä palautteesta. :o)

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että joku esittelee näitä ihastuttavia paikkoja. Ihanaa päästä vilkaisemaan blogisi kautta mm. Sarustiikkaa, jossa itse ei ole tullut käytyäkää.
  Ja tykkään niin blogistasi, hyvä että sait päätettyä nimen. Joka sekin niin sinun tyylinen. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanasta kommentistasi Anna-Kaisa! Tosi kiva kuulla, että tykkäät blogista...ja myös sen nimestä! :oD

  VastaaPoista
 6. Sulla on ihastuttavan raikas blogi :) Oon lukenut tätä jo jonkin aikaa ja nyt oikein kommentin kera. Sarustiikka on sellainen paikka, ettei sieltä voi astua ulos ilman ostoksia :)
  Käys kurkkaa mun blogia,
  http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon SatuMaria, ja tosi mukavaa, että päätit tällä kertaa jättää kommentin. Kyllä, Sarustiikka on ihana paikka ja harmi kun en ehtinyt käymään siellä meidän Joensuun vierailulla, mutta ehkä sitten ensi kerralla. :o) Kyllä käyn kurkistamassa myös sinun blogiasi!

   Poista
 7. Kyllä, Sarustiikka on ihana paikka, siellä on tunnelma kohdallaan! siellä käydessään tuntee aina voimaantuvansa!

  VastaaPoista
 8. Juu, totta turiset. Sarustiikassa on aivan oma ihan tunnelmansa. Itse en ole valitettavasti päässyt käymään Sarustiikassa nyt yli vuoteen, mutta toivon, että ehtisin vielä käydä moikkaamassa kauppiasta ja ihania tavaroita ennen joulua. :o)

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥