5. marraskuuta 2011

Syksyn viimeiset päivät

Syksy alkaa olla lopuillaan, ainakin täällä, aamulla lämpötila oli nollassa. Lähdin nuoremman poikani, Topiaksen kanssa ottamaan rannasta viimeisiä syksyisiä kuvia sillä aikaa kun vanhempi poika, Tomas oli isän kanssa punttisalilla.Kuvaus assistenttina minulla oli tällainen ilopilleri:


Sitten kurkistus myös vaatteisiin. Pidän näistä harmaista neule legginsseistä valtavasti ja ovat todella läpimät myös näin viileällä säällä.


 

Pikkuisellekkin ulkoilu maistui. Samalla nukuttujen päiväunien jälkeen sisälle tullessa hymy oli taas herkässä. :o)
Toivottavasti sää vielä hiukan viilenee tästä ja alkaisi satamaan lunta. Ensilumen sadettua tulee jo niin jouluinen fiilis. Laitoin meidän parvekkeelle ulkovalot jo viimeviikolla. Kynttilöitä olen poltellut ahkerasti jo siitä asti kun alkoi illat vähääkään hämärtyä. Loppuun vielä kuva meidän parvekkeelta. Kuva on otettu jo hieman aiemmin syksyllä.
Mukavaa lauatai-illan jatkoa kaikille!

Helene

4 kommenttia:

 1. Kiva juttu tämä blogisi. Pitääpä seurailla mitä kirjoittelet ja kuvat on hienoja. Varsinainen hymypoika tuo pikkuinen.
  T. sirkka

  VastaaPoista
 2. Ihana tää siun blogi! ihan siun näköinen :) Ja Topias on siis NIIN suloinen poika! Terveisiä täältä Lehmosta koko perheeltä.

  t. Miia, Riku ja Santeri

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että sait nyt tehtyä tän, pitkään siitä on puhuttu :) on aivan sinun näköinen!
  p.s topias niin suloinen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ensiksi teille kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista!

  Sirkka: Kiva kun jätit kommenttia. Minä olen aina pitänyt itseäni aivan surkeana valokuvaajana, mutta viimeaikoina olen perehtynyt asiaan enemmän. Kiva, että pidit niistä.

  Miia: Kiitos terveisistä, täältä takaisin ja kiva kun pidät blogista. :o)

  Elisa: Niinpä, vihdoin ja viimein!!

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥