2. joulukuuta 2011

Prikaatin vuosipäivä 25.11.2011

Tässä tämä nyt sitten tulee. Tätä on odotettu!! :oD
Vuosipäivän jälkeinen viikonloppu meni luonnollisesti lepäillessä, ja nauttiessa yhdessäolosta, koska mieheni suuntasi maanantaina jälleen kohti Helsinkiä, siinä ehkä syy, ettei aikaa tämän postauksen teolle (olevinaan :oD) ollut. Kaikkea muuta kyllä olisi ollut, mutta päätin etten tee yhtään postausta ennen kuin tämä on tehty. :o) Ja se päätös ainakin piti! Blogissa on ollut siis hyvin hiljaista. :oD

Juhla on joka vuosi ollut Taidemuseolla, niin tänäkin vuonna. Ihana vanha ja arvokas miljöö, kuvat jatkakoon samaa tunnelmaa.

  Aamu alkoi siis kampaajalla. Minun luottokampaajani Päivi, on luonut minulle upeat kampaukset jokaisiin juhliin jo vuosia. Milloin omat hiukseni eivät ole kampausvisioihini riittäneet, täytteet ja lisäkkeet on otettu käyttöön. Vihdoin omat hiukseni ovat kasvaneet jo niin hyvään mittaan ettei lisäkkeitä tällä kertaa  tarvittu. Kuvat ovat otettu kampaajalta lähtiessä.
Suuntasimme sen jälkeen hotellille, jossa yövyimme. Jäin hotelliin laittautumaan kun mieheni vei pojat mummolaan hoitoon, joten sain olla hetken aivan yksin! Luksusta sekin välillä. :o)
Meikki valmiina, ja puvut odottamassa pukijaansa.

Lähdössä.
Puvun mukana tuli hartiahuivi, jonka kieputin puvun olkaimien alle, jotta se pysyy paikoillaan hyvin. Mikäänhän ei ole ärsyttävämpää kuin hartiahuivi, joka roikkuu koko ajan jossain muualla kuin pitäisi. Nimimerkillä, koettu liian monta kertaa! Tämä oli huoleton ratkaisu, suosittelen.
Ja sitten itse juhlaan.


Kahden muun upseerin rouvan kampauksia ja muuta.
Tanssia ja juhlintaa.

Minä ja mieheni <3
Juhla oli todella onnistunut. Ruoka oli hyvää, elävää musiikkia Sotilassoittokunnan ja vierailevan solistin puolesta, sekä tanssia. Pääsinhän pyörähtelemään tanssilattialla myös Pataljoonan komentajankin kanssa. ;o)
Juhlinta jatkui jatkopaikassa pikkutunneille saakka, kivaa oli! :o)


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥