5. joulukuuta 2011

Joulujuhlan asu ja kampaus

Joulujuhla ei ollut niin kovin muodollinen, joten asun ei tarvinnut olla mitenkään erityisen juhlava. Valitsin itselleni sellaisen "perus sievän" asun.

Hiukset kiinni, niinkuin yleensäkin kun olen menossa jonnekkin, heh. :o) Olen jo pitkään tykännyt aivan mielettömästi erilaisista toispuoleisista kampauksista. Minulla on ollut niitä vaikka minkälaisia ja kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa...varmaan jo kahden vuoden ajan. Miten niin voi jäädä jumiin johonkin tyyliin?? :oD Siis se Prikaatin vuosipäivän kampaushan oli jo jotain ihan erilaista, koska se oli suorassa keskellä päätä! :o)) Mutta kun jumissa ollaan niin pysytään siinä! Tärkeää on silloin, että hiukset on AINA oikealla puolella ja alhaalla, niin myös tälläkin kertaa. Nyt kuitenkin kokeilin yhdistää tätä minun uusinta hiusvillitystäni siihen, eli lettiä.
Ensiksi tein ranskalaisen letin, jonka teon aloitin vasemmalta ohimolta otsatukan yläpuolelta. Tein lettiä oikean korvan kohtaan, jonka jälkeen letitin hiukset tavallisesti loppuun. Laitoin sen kiinni pienellä ponnarilla. "Pöyhin" lettiä, ettei se näyttäisi niin siloiselta ja siistiltä. Sen jälkeen laitoin loput hiukset ponnarille pään oikealle puolelle. Seuraavaksi nostin ponnarista pienen hiusosion ponnarin yläpuolelle, jonka kiinnitin siihen pinneillä. Loput hiukset ponnarista pyöräytin palloksi ja kiinnitin senkin pinneillä. Sitten kiinnitin pinneillä letin lopun sen pallon alapuolelle. Hiusosio joka on pallon yläpuolella, siloitellaan pallon päälle. Hiuslakka on hyvä apu siihen. :o) Hmmm...saakohan tuosta teko-ohjeesta mitään selvää? :o) Kysykää jos jäi jokin kohta epäselväksi, ja toivottavasti kuvat kertovat enemmän. :o)

Edit: Luen uudelleen kirjoittamaani tekstiä...onhan kaikki varmasti kiinnitetty pinneillä?! :oD

 Valkoinen alusmekko: Ellos
Beige toppi: Vero Moda
Valkoinen paitis: Lindex
Pitsi legginsit: Kappahl
Vyö: Vero Moda

Kaulakoru: Kalevala Korun Lapsikoru
Helmi korva- ja rannekoru: Glitter


Huomenna onkin Itsenäisyyspäivä, ja Linnan juhlat. Jotain mielenkiintoista huomisen postauksessa on siis luvassa. ;o)

Nyt, hyvää illan jatkoa kaikille!!


Helene

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis kampaus...sinulle sopii tuollainen toispuoleinen hienosti...
    PS:onko hiuksesi oikeasti noin vaaleat...kauniit:)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :o) Tykkään itsekin, että sopii, varmaan sen takia siihen onkin niin "jumissa"! :o) Kyllä nämä minun hiukseni ovat vaalennettu, voi kumpa olisikin näin vaaleat oikeasti. Kampaajani osaa hommansa ja sävystä tykkään itsekin tosi paljon. :o) Välillä saatan vähän tummentaa sävyä, mutta palaan aina vaaleaan. :o)

    VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥