4. joulukuuta 2011

Kohti valkoista Joulua

Sitäpä juuri!
Menneellä viikolla tein jotain itselleni ennenkuulumatonta, jotain, josta toivottavasti tulee meidän uusi jouluperinteemme. Meille tuli joulun odotus kuusi!! Ja ei mikään tavallinen, vaan ostin tekokuusen, kyllä! Aikaisemmin vannoin, ettei meille ikimaailmassa K - O - S - K - A - A - N tule tekokuusta, mutta ei tämäkään ole ihan tavallinen sellainen, vaan se on VALKOINEN!! 
Ja I'm in lööööv!! :oD
Kuusi on 150 cm korkea, eli ei liian iso. Kuusessa oli tosi iso työ kun sen purki paketista ja oikoi kaikki oksat, mutta ihana siitä tuli. Lisäksi tuntui vielä siltä, että kaikki vanhat (olen kyllä ostanut joitain uusiakin) joulukuusenkoristeetkin näyttävät paljon paremmalta tässä valkoisessa kuusessa. :o)

Minua ehkä hieman jäi vaivaamaan miltä tuo musta valojen johto jäi näyttämään, joten kävin ostamassa kirkkaalla johdolla olevat led-valot, mutta en vielä ole ehtinyt niitä vaihtamaan. Kuusen jalka (joka onneksi sekin on valkoinen) jäi näkymään vähän liian selvästi, eikä niin kovin kauniisti, joten laitoin kuusen alle suuren valkoisen pyöreän ruukun, jossa on peikonpähkinän oksia. Eihän sekään peitä jalkaa joka puolelta katsottuna, mutta kyllä se ainakin parantaa tilannetta. :o) Ruukku on ASA Selectionin, Vepsäläiseltä. Lehtikori taustalla on Sokokselta.

Nykyiset joulukuusenkoristeet olen hankkinut muutamanvuoden sisällä. Alla olevat koristeet ovat Sarustiikasta. Aiemmassa postauksessani olevia kuvia Sarustiikasta pääset ihastelemaan tästä. Vasemmassa kuvassa on koriste, jonka sain lahjaksi viime jouluna ystävältäni Eliisalta. Toisen ostin itse tänä syksynä. Suurimmassa osassa koristeissani ei ole valmista ripustusnauhaa, tai se ei muuten vain miellytä niin kiinnitin ne roikkumaan juuttinarulla, tykkään! 


 


Aikaisemmin kerroin kampaajalle menosta. Kovin suuria muutoksia siellä ei tehty. Tavalliseen tapaan tyvikasvu vaalennettiin ja sitten vain kasvatellaan ja kasvatellaan, mutta yksi kohta ei kasva. Se on otsatukka. :o) Parin viimeisen vuoden aikana minulla on ollut otsatukka, mutta tämän syksyn aikana olen antanut sen kasvaa. Nyt se kuitenkin taas sai kyytiä niinkuin jo edellisissä juhlakuvissa se näkyikin, mutta tässä vielä lähemmin. Taustalla pääsette kurkistamaan myös meidän olohuoneeseemme, josta on kyllä tulossa erillinen postauskin lähiaikoina. :o)


Lopuksi myös päivänasu.


Paita ja alusmekko ovat Ellokselta.


Helene

2 kommenttia:

  1. Olen aina ihmetellyt, ketkä hurahtaneet hankkivat joulun odotuskuusia. Mutta toihan on aivan loistava! Ehkä mun on pakko myös hakea meille joulun odotuskuusen oksia metsästä, koska muuten muovisen hommatessani kohtaisin ennen näkemättömän joulumökötyksen hamaan ikuisuuteen asti. Liittyyköhän tämä joulukuusi-innostus vanhenemiseen?? Apua.. Paljon terkkuja ja halauksia joka tapauksessa <3

    VastaaPoista
  2. :oD Olipas hauska kommentti! Joo, hurahtaneita ollaan! Hmmm, kyllä minä olen aina ollut innoissani joulukuusesta, joten en tiedä johtuuko tämä minun osaltani vanhenemisesta (en ainakaan myönnä!!!). Olen vain aina ajatellut, ettei kuusta VOI tuoda sisälle aikaisemmin kuin aatonaattona niinkuin kaikki "korrektisti" joulua viettävät tekevät, mutta täällä blogistaniassa olen huomannut, että kyllähän sen kuusen voi tuoda aikaisemminkin, niin sitten kun muut edellä niin minäkin perässä! :oD

    Ja sinun kannattaa käydä vilkuilemassa noita blogeja joita minä seuraan niin niistä löytyy kivoja vinkkejä niihin kuusenoksiin, tai jopa aitoihin minikuusiin joita on istutettu ruukkuihin. ;o)

    Halauksia teillekkin, ihanaa kun jätit kommentin. <3

    VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥