29. syyskuuta 2013

Syksy on täällä...


...ja oikeastaan se on aika kivaa! 
En yleensä ole ollut mikään syksy ihminen, mutta viime vuosien aikana olen alkanut pitää syksystä aivan uudella tavalla, ja osaan jopa nauttia siitä. Niinkuin jo aikaisemmin mainitsin niiden kynttilöiden polttamisesta niin sitä varten kävin taas pyörähtämässä Pentikillä, hah! Ja löysin sieltä tämän ihanan lyhdyn, ja kun se oli vielä tarjouksessa niin ei tarvinnut kauaa sitä miettiä. :o)


Syksy ei meillä sisustuksessa kovin paljoa näy, mutta tuon syksyn fiilistä kukilla, ja tällä kertaa erityisesti callunoilla ja....odottakaapas vaan kun pääsin Kodin Terran puutarhaosatolle, että mitä kaikkea sieltä tarttuikaan mukaan!! :oD Pentikistä ostin vielä syksyksi callunoiden sävyyn sopivia servettejä. 


Kukkia, kasveja ja ruukkuja lähti mukaan ihan oiva satsi. Tässä on etupihan kukka-asetelma, johon laitoin kaksi callunaa, hopea langan, ja tuollaisen havu "jutun". 

Minä en siis ole mikään puutarha ihminen ja kaikki ihme rehut, jotka on istutettu maahan saavat minulle aikaan suuria sydämen tykytyksiä, mutta ei mennä aiheeseen nyt sen enempää, koska tällaisista ruukku istutuksista minä pidän ja näitä on ihana tehdä. :o)


Uusi lyhty pääsi koti ja piha kierrokselle, että se löytää paikkansa. Lyhtyjä olisi varmaan pitänyt ostaa vähintään viisi, koska se näytti joka paikassa niin kivalta enkä nyt osaa päättää, että missä se olisi kaikista kivin. :oD


Sisällekin se sopisi aivan ihanasti ja varsinkin tämä Lene Bjerren kynttilä sopii siihen kuin "nenä päähän", hih. :o)


Meillä on yläkerrassa työhuoneen yhteydessä pieni parveke, jonne on nyt mukavampi tehdä vähän enemmän sisustuksellisempi terassi. Meidän takapiha on tällä hetkellä aika kaaosmaisessa tilassa kun sieltä on revitty juurineen ne kaikkein eniten sydämen tykytyksiä aiheuttavat kasvit ensi kesän terassin rakennusta silmällä pitäen.


Parvekkeen asetelmassa on myös kaksi callunaa, niiden lisäksi on koristekaali ja valkoinen marjakanerva.



Vaikken ole mikään amppelifani niin tänne se kuitenkin sopii tuomaan hieman viihtyisyyttä muuten aika synkän ruskeaan ja ankeaan parvekkeeseen. Taloyhtiön suunnitelmissa on maalata parvekkeet ensikesänä vaalean harmaaksi. Samoin pihojen väliset aidat ovat aivan luokattoman huonossa kunnossa ja nekin uusitaan ensikesän aikana, jihuu!! Niitä odotellessa. :o) Tässä astelmassa on suuri hopea lanka, calluna ja pinkki marjakanerva.


Aikamoisen iso homma kukittaa kaikkia paikkoja kun on tottunut viime vuosien ajan pelkkään yhteen parvekkeeseen. Nyt on etu- ja takapiha ja vielä lisäksi se parvekekin! :oD Mutta en valita, tämä on hyvä näin. :o)

Tänään täällä sisällä onkin sitten aloitettu sitä oikeaa remonttiä repimällä irti makuuhuoneen listoja, tapetteja, verholautoja ja -kiskoja. Jes, tästä tämä lähtee, saa nähdä milloin tulee valmista. ;o)


Helene

8 kommenttia:

  1. Tosi kauniita asetelmia! Mistä toi ovimatto on? Tahdon samanlaisen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään, että ne on tuollaisia aavistuksen karuja. Ei mitään mummomaisia juttuja! :oD Arvaappa kaksi kertaa mistä toi matto on, hih....no Country Whitesta tietenkin!

      Noi matot on nyt sieltä tällä hetkellä loppu, mutta jossain vaiheessa niitä pitäisi tulla lisää. Voin tiedustella asiaa ja ilmoitella sitten kun niitä taas saa. :o)

      Poista
  2. Tosi kaunis lyhty! Vähän pelkistetympi ja ehkä modernimpi kuin Pentikin tyyli yleensä, tulee jopa vähän Riviera Maison mieleen. Täytyypä kipaista Pentikissä, toivottavasti olisi tarjouksessa täälläkin ;) Kiitos vinkistä, ihanaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä! :o) Pentikistäkin löytää kyllä nykyään palojn myös modernimpaa tyyliä kuin aikaisemmin, kannattaa käydä välillä katsastamassa. Tätä lyhtyä on olemassa myös isompana, mutta sen "tarjous-tilanteesta" en osaa nyt sanoa. ;o)
      Ihanaa tiistai-iltaa sinulle!

      Poista
  3. Kaunis lyhty. Olen ihan lyhtyihmisiä, ja nytkin etsiskelen oiiiikein isoa ja näyttävää lyhtyä joka kestäisi talven pihalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku, minäkin tykkään lyhdyistä ihan tosi tosi paljon, mutta yritän malttaa mieleni enempien lyhtyjen ostolta vielä ensikesään asti kunnes meillä on uusi terassi. Törmäsin muuten itse sellaiseen oiiiikein isoon lyhtyyn kuule ihan K-Raudassa kun olimme ostamassa ah, niin ihania tasotteita ja tapettiliistereitä! :oD Käy tsekkaamassa myös sieltä, joskus sieltä tekee löytöjä. :o)

      Poista
  4. ihania kuvia ja tunnelmia, olette ilmeisesti muuttaneet ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas! :o) Kyllä muutettiin, olemme nyt täällä Kajaanissa.

      Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥