26. syyskuuta 2013

Tapettivalintoja poikien huoneeseen

Kuvat: Suomen AM-Markkinointi

Tapettien lopullinen valinta poikien huoneeseen on jo onneksi tehty, mutta seinässä ne eivät vielä ole, niin ajattelin kertoa teille tapettien valinnasta (ja sen vaikeudesta :oD). Niinkuin jo huomaatte, tähtiä on tulossa poikienkin huoneeseen ja meinasin heittäytyä oikein niinkin hurjaksi, että joka seinälle tulee erilainen tapetti! Nuo kolme yläpuolella olevaa tapettia tulee kolmelle seinälle, mutta halusin suurimmalle takaseinälle jotain muuta kuin tähtiä ettei homma mene liian tylsäksi! :o) Poikien huoneeseen tilasin töistä meidän ompelijalta valelaskosverhon Linumin Ola-kankaasta. Kankaassa on sama sini-valkoinen väritys kuin näissä kuvien kangasnäytteessä, mutta kuosi on leveämpi tasaraita.

Ja tässäpä hieman tapetti vaihtoehtoja tähtien kaveriksi. Kuvat ovat nyt aika heikkolaatuisia, koska alunpitäen otin kuvia tapeteista äkkiä väsyneenä työpäivän jälkeen vain siksi, että muistan, että mitä vaihtoehtoja olen käynyt läpi. :oD Mutta ei sen anneta nyt häiritä. :o)

Alkuun ruutua, hieman tummempaa beigeä kenties? 


Vaaleansininen leikkisä kartta?


Sama kartta, mutta beigen värisenä? 


Vähän tummempi ruutu, jossa on mukana sinistä?


Vai ihan vaalea ja simppelimpi ruutu?


Värimaailma poikien huoneessa tulee olemaan sini-puna-valko-beige-ja ehkä vähän vielä harmaakin. :oD "Tehosteseinään" mietin myös raidallista tapettia, jossa olisi ollut sitä punaistakin, mutta päätin ettei seiniin punaista kuitenkaan tule, koska se jos jokin voi alkaa tökkimään jossain vaiheessa. Punaista tulee sitten tyynyihin ja muihin pikku juttuihin. :o) Rajoittavaksi tekijäksi viimeisen tapetin valintaan muodostui beigen tähtitapetin sävy, joka ei tietenkään sopinut kaiken kanssa, ja sai jotkin muut esim. beige-raidalliset tapetit näyttämään ihan oudon värisiltä! :oD Tämän "tehosteseinä" tapetin viereisille seinille tulee toiselle tummansininen ja toiselle beige pikkutähtitapetti. Iso sininen tähti on vastakkaisella seinällä. Tähtitapetit ovat Esta Homen Regatta Crew -mallistosta.

Minkä näistä tapeteista te yhdistäisitte tähtien kanssa? 

Kerron oman ratkaisuni sitten seuraavalla kerralla, hi hii. :o)


Helene

10 kommenttia:

 1. Hei!

  Kuinka ollakaan miellyin valintaan kartta, koska mikäs sen paremmin sopisi tähtien kera:)!
  T.Raija

  VastaaPoista
 2. Voi apua! Onpa sulla pohdinnat! :) Mun suosikki on toi beige karttatapetti. Mut miksi joka seinälle tapettia? terveisin "maalit on niin helppoja"-tyyppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii, on mulla pohdinnat, juu!! :o)

   Ai miksi joka seinälle? No siksi, koska minähän rakastan tapetteja, ja niin usean vuoden ajan olen tuijotellut täysin valkoisia seiniä ja koska kyseessä on poikien huone niin siellä voi antaa palaa täysillä, että huone olisi heille mahdollisimman leikkisä ja inpiroiva (hyvän maun rajoissa kuitenkin!!! :oD) ja sellainen jonne on aina mukava mennä, ja siksi halusin valita heille jotain muuta kuin pelkkää maalia ja ehkä vain tapetti yhdelle seinälle tms. Ja jos nyt tuntuu jossain vaiheessa, että joku tapetti on liikaa niin sitten vain pois ja uusi tapetti tai maali tilalle, ei se ole niin vakavaa! :o))) Tosin, ihan oikeassa olet....maalit on niin helppoja, mutta nyt haluan nähdä vaivaa! :oD

   Poista
 3. Beige karttatapetti on ihana!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä ollaan, beige kartta on hyvä!

  VastaaPoista
 5. Ihania tapetteja, törmäsin sellaiseen ihanaan villaan (vain kuvien välityksellä) joka on Porvoossa myynnissä ja siellä oli käytetty beigeruudullista ja -raidallista tapettia ja oli kyllä todella kaunista ja harmonista :)

  VastaaPoista
 6. Täytyypä käydä itsekin kurkkimassa josko se olisi vielä myynnissä niin pääsisi ihastelemaan. :o)

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥