20. syyskuuta 2013

Elämää upseerin rouvana facebookissa

Nyt vihdoin ja viimein sain perustettua blogilleni oman facebook sivunkin. Jo pienen blogini alkuaikoina sain vihjeitä siitä, että sitä kautta olisi kiva blogia seurata niin nyt kun melkein kaksi vuotta olette asiaa odottaneet niin nyt se on mahdollista! :oD


Tästä pääset tykkäämään blogista myös fb:ssä!!

Nyt voitte seurata blogin päivittymistä suoraan fb:sta, jonne laitan aina linkin kun päivitän blogia. Tämähän on minullekkin ihan uusi juttu, ja yritänkin keksiä aina välillä jotain extraa sinne niille, jotka siellä tykkäävät. ;o) Lisäksi facebookissa erityisen hyvä on keskustelun ja kommentoinnin helppous. Yritän pysyä itse aktiivisena niin täällä blogin puolella kuin fb:ssäkin, mutta toivon siihen myös apua teiltä. Laittakaa viestiä tänne blogiin tai sitten fb:iin mitä haluaisitte täältä blogista lukea, kehitysideoita tai jos teillä on ikinä mitään sydämellänne jne.... :o)

Blogin oikeassa sivulaidassa on myös linkki fb:iin, josta sinne pääsee. Minulla on tarkoitus laittaa siihen sellainen "fb laatikko", mutta erään koko illan kestäneen yrityksen tuloksena sitä ei siinä edelleenkään ole, joten tuo tavallinen linkki toimikoon siinä sen aikaa kunnes saan sen laatikon tänne taiottua! :oD Vinkkejä asiaan otetaan kiitollisena vastaan! :o)

Sen pidemmittä puheitta tällä kertaa....nähdään jatkossa siis myös facebookissa! :o))))


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥