27. syyskuuta 2013

Hopea Toffee


Tuleekohan näistä perjantain makeis-postauksista jokin perinne kun taas olen karkeista kirjoittelemassa?? :oD

Mutta nyt oli pakko kertoa teillekkin jos joku ei ollut vielä kuullut, että kauan kaivattu herkku, Hopea Toffee on tullut takaisin! 


Itse en juurikaan välitä näistä, koska en pidä salmiakista (tiedän, että olen jonkin sortin muukalainen suomalaiseksi, koska en syö salmiakkia!! :oD), mutta nämä ovat mieheni suurta herkkua. Oikein yritin järjestää hänelle yllätyksen kun luin viime viikolla netistä, että nämä ovat tulleet takaisin ja vein hänet Prismassa karkkihyllylle ja kuinka karvas pettymys olikaan kun mieheni luki hyllyn reunasta, että mitä tyhjissä tikuissa olisi ollut!! :oDDD Kaikki olivat siis loppu! Onneksi hän sai näitä sitten tuosta meidän lähimarketista. :o) 


Näille karkeille sopii paremmin kuin hyvin ihana Brukan harmaa GODIS-kulho. Tässä tällä hetkellä vallitsevassa tähtimaniassa oli lähellä ettei olisi lähtenyt homma lapasesta kun kävin ennen muuttoa Helsingissä  Gantilla. Voi ei niitä kaikkia tähtityynynpäällisiä! Yhden valkoisen niistä ostin mukaan ja lisää tietenkin himoitsen! :oD Sopivat niin hyvin minun kaikkien Lexingtonin tyynyjenkin kanssa. :o)))


Herkkuja herkulla...Onko teistäkin Hopea Toffeen paluu huippu juttu?
Herkullista perjantai-iltaa, taas! :o)


Helene

6 kommenttia:

 1. Muistan hopeatoffeen lapsuudesta oikein hyvin :) Jos vielä söisin karkkeja ostaisin näitä heti ja varmaan söisin pussin siltä seisomalta loppuun.... Olivat ihan huippuja vaikka joskus tarttuivatkin ikävästi kiinni hampaisiin. Varmasti odotettu paluu kun olivat sieltä Prismasta loppu....
  Country Whiten kantisilta ei ollut samanlainen kun puutuit sieltä .....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaww...voi miten ihanasti sanottu! :'o) Joo kantisillat oli minun suosikkeja töissä ja niissä oli aina niin mukava olla. Minullekkin tuli kutsu sinne kun liityin viimeisenä työpäivänä CW-klubiin kantikseksi! :oD Haikeudella katselin sitä kun tiesin etten pääse sinne nyt, edes asiakkaana...

   Poista
 2. Hihii, hopeatoffeeta täälläkin ja samaisessa kulhossa :) Niin hyvää!
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toi kulho on niin ihana ja jus sopivan kokoinenkin. :o)))

   Poista
 3. Mun herkkua ja taasen ihania tekstiilejä :)

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥