13. syyskuuta 2013

Saippuakaupoilla Pentikillä

Tänä päivänä kävin pyörähtämässä Pentikillä pikku ostoksilla. Meille on todennäköisesti tulossa huomenna meidän ensimmäiset vieraat ja kävin ostamassa kivannäköisiä saippuoita yms.

Silloin kun itse olin Pentikillä työharjoittelussa niin silloin ei heidän valikoimissaan ollut tällaisia nestemäisiä saippuoita ja käsivoiteita. Tuoksuja on muutamia erilaisia ja itse ihastuin ikihyvikseni tähän valkoisen teen tuoksuun.


Näissä on sopivasti myös oikea, eli valkoinen väri, joka sopii meidän alakerran pikku vessaan. :o)Kun nyt kerran hullaannuin tuohon tuoksuun niin paljon, niin ostin samalla myös tuoksukynttilän joka saa paikkansa kylpyhuoneesta, samoin pikku saippua. Tästä oli myös huonetuoksua, jota jo pyörittelin käsissäni, mutta jätin sen vielä hyllyyn odottamaan. 


Voi olla, että se täytyy käydä vielä hakemassa. Tämän pikkuvessan hyllyllä olisi sopivasti tilaa sille, ja tuoksua tulisi koko ajan, eikä pelkästään vain silloin kun joku pesee käsiään. :o)


Huomenna saattekin sitten ensimmäisen ennen-jälkeen postauksen kun tein pika pika uudistuksen meidän pikkuvessaan että voin edes mennä käymään siellä ennen hieman isompaa remonttia. Se oli nimittäin sen verran karsea, etten voinut katsoa sitä hetkeäkään pidempään enää!! :oD

Siis huomiseen ihanat!


Helene

4 kommenttia:

 1. Uusia postauksia odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 2. Mäki haluun tommoset putelit :) tosi kiva kun on sekä saippuaa että käsivoidetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt tulee jopa joskus käsiäkin rasvattua kun se on tuossa saippuaputelin vieressä. Minua myös viehätti nuo purnukat ja tuo kaunis fontti jolla "Valkoinen tee" on kirjoitettu. :o))))

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥