15. tammikuuta 2012

Vaaleanpunaista makuuhuoneessakin

Niinkuin jo aikaisemmin kerroin - vaaleanpunaista löytyy meiltä melkein joka paikasta. Myös makuuhuoneesta. Makuuhuoneessa ei kummempia muutoksia ole tapahtunut joulun jälkeen, vain tekstiilit vaihtuivat. Ledivalot jätin vielä peilin kehykseen, jotka laitoin siihen jo heti syksyllä. En välttämättä ota niitä siitä ollenkaan pois. Olen miettinyt vähän uudistustakin makuuhuoneeseen, lähinnä kalusteiden uudelleen sijoittelu olisi mielessä. 


Lipaston päällä on kukka-asetelma, joka oli aikaisemmin olohuoneen pöydällä. Joulun aikaan tuon hopealangan kanssa oli punainen joulutähti, mutta nyt vaihdoin siihen vaaleanpunaisen kukan, jonka nimeä en nyt muista! :oD Taaempana on Pentikin joululahjaksi saatu lyhty.


Päiväpeitto on Pentikin Satakieli mallistosta, verhot Pentikin Kookos sarjaa. Valkoinen Deko-lampun varjostin myöskin Pentikistä. Kattovalaisin Ikeasta. Peili Askosta. Peilissä oli aikaisemmin kultainen kehys, mutta sai viime keväänä valkoista maalia päälle, jonka ansiosta pääsi seinälle kauan oltuaan varastossa. :o) Vaaleanpunaisilla raidoilla oleva tyynynpäällinen on Linumin. Muut raitatyynynpäälliset ovat Ikeasta. 


Pinnasänky on myös maalattu valkoiseksi. Enkelin siivet Sarustiikasta. Kukallinen rahi ja tyynyt siirtyivät olohuoneesta tänne. Ne ovat Natuzzin, ja ovat hankittu Vepsäläiseltä.


Pikkuinen päiväunilla <3
Pussilakana ja torkkupeitto ovat molemmat Pentikistä. Samoin unilelut! :o)



Helene

4 kommenttia:

  1. Hei!

    Sinulla on tosi kiva blogi ja
    kauniita kuvia kodistasi!
    Minusta on tullut vakiolukijasi :)!

    Mukavaa keväänodotusta toivottelee

    Liisa Joensuusta

    VastaaPoista
  2. Kiitos Liisa ihanasta kommentista! :o) Kiva kuulla, että pidät blogistani ja toivottavasti viihdyt mukana myös jatkossakin.

    Ihanaa keväänodotusta sinullekkin!

    VastaaPoista
  3. Sattumalta löysin tieni sun blogiin ja ihastuin! :) Innokkaana sisustelen omaa kotia ja luen monia eri sisustusblogeja, tää sun blogi oli ihana yllätys! Liityin lukijaksi :)

    http://yesterdayisoverr.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihana kommentti sinultakin Jannika ja tervetuloa lukijaksi! Tulen varmasti käymään vastavierailulla blogissasi. :o)

    Ja olet NIIN oikeassa, netti on pullollaan ihania sisustusblogeja joita lueskellessa voi vierähtää tunti jos toinenkin! :o)

    VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥