2. tammikuuta 2012

Välipäivien päivän asu

Palaan vielä joulun ja uuden vuoden välipäiviin yhden päivän asun verran. Kävin tervehtimässä rakasta lapsuuden ystävääni, joka oli tullut kotikonnuille käymään välipäivin ajaksi. Hän on myös vanhemman poikamme kummitäti. Emme olleet nähneet sitten viime kesän, joten oli aivan ihana nähdä taas! :o)

Pitemmittä puheitta, siihen asuun. Tykkään mekoista tällä hetkellä todella paljon. Tämä mekko oli kesä suosikkini, ja mietin miten tätä voisi käyttää myös talvella (oikeasti tosi hyvin koska kangas on tosi paksu), ja tässä tulos:Mekko on ihanan country henkinen, tykkään tästä todella paljon. Koska mekossa on vain puolipitkät hihat, tarvitsin päälle jotain pientä lämmikettä. Ihanan beigen sävyinen neuletakki löytyi alennusmyynneistä.

Mekko Vero Moda
Toppi Only
Vyö Sokos
Neuletakki Cubus


Jotta mekolla tarkenee talvellakin, puin sen kanssa paksut luonnonvalkoiset neulelegginsit ja pitkävartiset sukat.Legginsit Ellos
Sukat Cubus


Jälleen uskaltauduin ihmisten ilmoille hiukset auki! Oikeesti, minulla on yleensä aina hiukset kiinni! :oD


Seuraavassa kuvassa näkyy loistavasti (ihan kirjaimellisesti!) tämän hetkinen suosikki huulikiiltoni, halpis Lumene Natural Code - Smile booster huulikiilto, sävy 8 pink sugar. Minulla on myös toinen saman sarjan kiilto, melkein samanvärinen, sävy 2 berry smoothie, tämä on ensimmäistä hieman peittävämpi. Nämä sävyt ovat NIIN hyviä jos haluaa oikeasti vaaleat huulet.

Huulikiilto pysyy kivasti, eikä ole yhtään tahmaisen tuntuinen!! Se on tärkeää! :o)


Huomenna lähdemmekin reissuun mieheni vanhempien luokse. Voi olla, että joulupukki on erehdyksissään saattanut viedä sinnekkin meidän lahjoja, en tiedä, saa nähdä! ;o)


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥