14. tammikuuta 2012

Vaaleaa violettia ja keittiön tapahtumia

Täällä on kevät fiilis aivan täysillä päällä, vaikka ulkona lumikerros paksuuntuukin koko ajan aivan hurjalla vauhdilla. Sisustusta täytyy saada raikastettua kovalla tohinalla joulun jälkeen. Tänä keväänä meidän sisustuksessa tulee olemaan pinkin eri sävyjä, valkoisen ja harmaan rinnalla. Olisi myöskin tarkoitus, että saisin maalattua melkein kaikki meidän tummanruskeat huonekalut valkoiseksi tai harmaaksi (siis myös tämä ruokailuryhmä). Työtä siis riittää, eikä kaikkea saa kerralla tehdyksi. Olen tällainen "kaikki heti tänne nyt" ihminen, ja kyllä se hermoja kysyy kun kaikkea ei saa toteutettua hetkessä! :oD 

Sisustukseen on sitä pinkkiä tipahdellut pieninä juttuina, tyynyjä, kynttilöitä, kukkia yms. Kun keittiön sisustus alkoi tympimään oikein kovasti, ja jotain piti äkkiä saada aikaan niin lopputulos oli tällainen:

Keittiön pöytä siis kääntyi toisin päin ja samalla se myös lyheni. Aikaisemmin pöytä tuli ikkunasta päin ja oli jatkopalalla pidennetty. Siitä löytyy kuva täältä. Nyt kun taas meidän tavallinen arki alkoi ja mieheni on taas viikot poissa niin ajattelin, että pärjäämme hieman pienemmällä pöydällä. Aikaisemmin pöydän päällä oli (ehkä hieman liian isokin) valaisin, mutta kun pöydän käänsi toisin päin, niin eihän se enää siihen käynyt, joten sen sai laittaa hyvällä omalla tunnolla varaston uumeniin. Saa nähdä kuinka kauan tämä uusi järjestys kestää...no ehkä hetken ainakin. ;o)

Ja sitten tuohon seuraavaan asiaan. Vaalean violetti, lila. En aikaisemmin ole kovin paljoa välittänyt siitä väristä, tai siis violetista ylipäätään, mutta nyt! Ensiksi bongasin sen Pentikin uudesta kevät kuvastosta, ja kylläpä se näyttikin siinä hyvältä!

Kuva lainattu täältä


Ja seuraavaksi se väri oli uusimman Avotakan kannessa, tosin sieltä sisältä löytyi ihanaa vaaleanpunaistakin ;o). Ja lopuksi myös uusin kevään Magnolia Ink lehtikin oli siinä värissä, ja olen ihan myyty. On se niin hempeä ja nätti.


Vaikka tämä vaaleanvioletti näyttääkin olevan tänä keväänä in, niin luulen, ettei sitä meille kotiin sen kummemmin tule. Ostin tuon Magnolia Ink lehden, jotta saisin siitä pientä inspiraatiota ystävänpäiväkortteihin, ja olihan siellä tosi kivoja juttuja... ;o)

Lopuksi vielä kuva yhdestä keittiön nurkasta. Joulun aikaan kynttilänjalkana ja kukka-astiana toiminut vanha kakkuvuoka pääsi takaisin tavalliselle paikalleen, seinälle. Sen päällä on, vuosi tai kaksi sitten ostettu kranssi Pentikiltä.


Pinkkiä on meillä jo myös muissa huoneissa, ja niistä lisää myöhemmin.

Btw, tämän postauksen tekeminen viivästyi aivan kamalasti, koska täällä oli välillä sähkökatkos. Olin aloittanut tämän jo hyvissä ajoin, mutta sitten oli pakko päästä lenkille, ja sinne sitten naapurinrouvan kanssa lähdettiinkin. Olimme jo melkein takaisin kotona kun sähköt katkesivat. Kaikki katuvalotkin tietenkin pimenivät, ja niinhän sitä sitten oltiin tuolla ulkona pilkko pimeässä lenkillä! Lapset olivat jo nukkumassa kun tulin kotiin, ja sähköittä ajan kuluksi aloimme pelaamaan mieheni kanssa Monopolya, siis ihan sitä perinteisintä markka-mallia. Meillä on olemassa siitä sellanen "Tässä ja nyt" -versio, jossa on eurot, ja rahat ladataan pankkikortille, mutta ajattelimme, että kun sähkötkin menivät niin pelataan sitä alkuperäistä. Sähköt kyllä tulivat takaisin jo siinä pelin aikana, mutta loppuun se oli kuitenkin pelattava, ja kaikki sitä pelanneet kyllä tietävät, että kuinka kauan se voi kestää! Mutta ei siinä mitään, minä voitin sen pelin! Eli loppu hyvin, kaikki hyvin ja tässä tämä postauskin viimein on! :o)

Hyvää yötä kaikille!!


Helene

4 kommenttia:

 1. Olipas kiva käydä lukemassa uudet postaukset! Siis jotenkin tuo pinkkiväri ei yllätä ratkaisuna ;). Itse olen arastellut vaaleaa lilaa, kun olen pitänyt sitä aina hieman lällynä meille kotiin. Mut meidän koti nyt onkin hieman eri sävyissä ja eri tyylinen kuin teillä ;) Terkkuja kaikille!

  VastaaPoista
 2. Hmmm, luulen tietäväni (ainakin suurinpiirtein), että minkälaista teillä on niin voihan sen vaalean violetin ajatella pienenä tehosteena siellä seassa ja voisi toimia hyvinkin! Pidä mieli avoimena! :oD

  VastaaPoista
 3. Magnolian Ink magazine on hyvä valinta ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, ko. lehti antaa inspiraatiota kerrassaan, mutta wau, ompas hienoa saada kommentti oikealta varsinaiselta korttitaiturilta!! Kiitos siitä! :o)

  Minulla on sinun kirjasi ja sitä on kuule luettu, ja paljon! Kirja on niin hyvä kun siitä löytyy kaikki yksistä kansista, aivan loistava!

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥