22. tammikuuta 2012

Pinkkiä kylpyhuoneessakin

Meidän Topiaksen hoitopaikka on meillä siis kylpyhuoneessa, sivusta täytettävän pesukoneen päällä. Se on toiminut siinä tosi hyvin, ja se on myös tosi käytännöllinen kun vesipiste on aivan selän takana.


Hoitoalustana on lastentarvikeliikkeestä ostettu tavallinen hoitoalusta, mutta mieleistä kuosia siihen oli hieman hankala löytää, koska en luonnollisestikaan halunnut siihen mitään perinteisiä nalleja, tai mitään suunnatonta värien kirjoa. Tämä oli loistolöytö, kuvio ja värit olivat ok. Pidän hoitoalustalla aina pientä pyyhettä, jotta se olisi lapsen iholle mukavamman tuntuinen kuin ihan muovi alusta. No se pyyhe...se(kin) on tällähetkellä pinkki! :o) Ja sitten löysin Pentikiltä tuollaisen ihanan, herkullisen, vaaleanpunaisen värisen "korin". Se vain oli pakko saada! :oD Mutta sille on myös käyttöä -> kaikki vauvanhoidossa tarvittavat purnukat ja harjat yms. ovat siinä kätevästi käden ulottuvilla. Vaipat ovat vieressä valkoisessa korissa, myöskin helposti otettavissa.


Maljakossa on peikonpähkinän oksia. Maljakko on hurrikaanilyhty PartyLiteltä, siinä oli sopivasti niin samantyylinen kuvio hoitoalustan kanssa. :o)Jokos olette muuten käyneet äänestämässä? Illalla seurataankin sitten tuloslähetystä! :o)

Hauskaa iltaa kaikille!


Helene

7 kommenttia:

 1. Heippa! Kävin taas lueskelemassa blogia. Tosi kivan hoitopaikan olet järjestänyt ja ihania sämpylöitä olet jaksanut leipoa, namskis :)

  VastaaPoista
 2. Heippa heippa :o) Varmaankin aika viimeisiä kuvia hoitopaikasta kun eihän Topias enää kovin kauan tuossa mahdu enää olemaan :o)

  VastaaPoista
 3. Kävin kyttäilemässä uusia blogikirjoituksia. Oletko jo ostanut H&M:n kodinmallistosta tyynynpäällisiä/vuodevaatteita? Siellä on ihan sun tyylisiä juttuja ja paljon (+kohtuu hintaan)! Huomasin äsken nettimyyntiä selatessa..

  VastaaPoista
 4. Ja pettymyshän se taisi tulla kun ei ollut uutta kirjoitusta?! :o)) Joo kyllä olen käynyt katselemassa, ja onhan siellä vaikka mitä ihania juttuja. Vielä (HUOM! vielä!!) ei ole tilaus lähtenyt. *wirn*

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kaunis hoitonurkkaus. Minua "jostain" syystä kiinnostaa kovasti nämä vaivoihin liittyvät postaukset;) Löysin tänne blogiisi sattumalta ja heti liityin lukijaksesi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mirva kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi! Vastaaminen on kestänyt vaikka kuinka kauan, mutta tauko bloggailussa on nyt ohitse. :o)

  Kaikenlaista pientä on aina keksittävä arjen ja niiden "vaivojen" helpottamiseksi. Kaikki lähellä käden ulottuvilla, ilman kyykistelyjä ja kurkoitteluja. :o)

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥