10. tammikuuta 2012

Ystävien kaunis koti

Meidän ystävä pariskunta asuu aivan lähellä mieheni vanhempia ja käymme heidän luona kylässä aina kun olemme mieheni kotipuolessa käymässä. Aina kun aikataulumme käy yhteen. :o)

Tälläkin kertaa kävimme heidän luonaan, ja sain kuvata heidän ihanan kotinsa tänne blogiini, kiitos siitä. :o)

Aloitetaan alakerrasta...ja vieläpä ihan ulkoa... :o)
...ja jatketaan yläkertaan.

Perheen äiti on aivan mahtava, niin samalla aaltopituudella kanssani, mitä sisustamiseen tulee. Voisin käyttää vaikka kuinka paljon aikaa keskustelemiseen sisustuksesta hänen kanssaan. Tai no, kun tarkemmin ajattelen, kyllä meiltä löytyy aika paljon muitakin yhteisiä asioita mistä jutella! Siinä ei paljon miehet saa välissä puheenvuoroa! :oD Mieheni ihmettelikin jo kun lähdimme heidän luotaan, että miten meillä voikaan olla niin paljon asiaa!! :oD Hmm, keskustelun ihanuus...joidenkin kanssa on vain niin helppo jutella, hih.

Voi olla (toivottavasti), että näemme tästä kodista juttua myös jatkossa, nimittäin niin hyvältä kuulostavia sisustusideoita siellä oli muhimassa. :o) Ja niin....tässä perheessä myös mies osallistuu sisustamiseen, siis myös siinä suunnittelu vaiheessa, eikä pelkästään toteutuksessa! :o)

Oli taas ihana nähdä...seuraavaa kertaa odotellessa! :o)


Helene

5 kommenttia:

 1. Olet oikeassa, kyllä on todella kaunis ja viihtyisä koti ja niin ihania vanhoja kaappeja. :)

  VastaaPoista
 2. Huh huh, hiki valuu, olipa hehkutusta kerrakseen ;) Kaunis kiitos <3 Ps. Eräs mies sai melkein sydärin, kun paljastit "kaikille" hänen "sisustusintonsa" ;D

  VastaaPoista
 3. Villa Brickyard: Niin on, kaikki ihanat kaapit ei edes näy näissä kuvissa!

  Anonyymi: No ei kai kuitenkaan "kaikki" tiedä, että kuka on kyseessä! :oD Ja sitäpaitsi, sano sille, että sehän on pelkkä kohteliaisuus! ;o)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana koti...onkohan tällä perheellä omat blogisivut...kyllä ois lukijoita....ihanaa kertakaikkiaan....

  VastaaPoista
 5. PikkuBertta: Ei heillä valitettavasti ole omaa blogia, vaikka olenkin sanonut, että aivan hyvin voisi olla! :o) Sitä odotellessa... :oD

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥