14. tammikuuta 2012

Suosikki asusteet

Tämän hetkiset suosikki asusteeni ovat beigen sävyiset huivi ja neulottu liivi. Esimerkiksi liivin voisin pukea ihan minkä tahansa asun päälle, vaikka joka ikinen päivä! Tällä hetkellä pukeutumisessa suosikkivärini on juuri tämä beige. Muut suosikit ovat valkoinen ja harmaa, ja näiden kaikkien "värien" välillä se vaihtelee koko ajan. :oD

Aina keväisin tulee sellainen pieni värin tarve. Tänä keväänä vaatekaupoissa (sisustuksen tavoin) silmää ovat miellyttäneet pinkin eri sävyt, mutta toistaiseksi mitään sellaista ei ole vielä tullut hankittua. Viime keväänä sydämen sai sykkimään vaalean keltainen, outoa, koska se ei muuten ole oikein lempivärejäni. Luulen, että tähän "oikkuun" oli syynä raskaus. Sen piikkiinhän voi laittaa kaikki omituisuudet! :oD Tosin, ei se keltainen tällä hetkelläkään mikään inhokki ole, mutta ehkäpä sitä sitten enemmän lähempänä Pääsiäistä. :o)

Mutta nyt niihin tämän hetkisiin suosikkeihin, kuvat ovat otettu kun olimme reissussa.
Huivi on sileä, pitkä ja puuvillainen, jossa on pienet hapsut päissä. Kivan simppeli välillä, koska suurin osa muista huiveistani on pitsisiä.  

Liivi on siis tällainen pitkä ja "roikkuva", ja se laskeutuu kivasti, jolloin se ikäänkuin pussittuu takaa.

Liivi parin vuoden takaa Vero Modasta
Huivi ja tunika Cubuksesta
Valkoinen alusmekko Ellokselta


Helene

2 kommenttia:

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥