28. kesäkuuta 2014

Päivä Country Whitessa, osa 1.


Tosiaan, uudelta Country Whiten liikkeeltä tuli niin innoissaan räpsittyä kuvia, että on pakko jakaa ne useampaan osaan. Niin paljon niitä on! Ja täytyy kyllä sanoa, että niin ihana paikka se oli, että minun työpäivä meni siellä aivan liian nopeasti. :o)))))))Lene Bjerren tuotteet kuuluivat minun suosikkeihin jo silloin kun olin ihan "säännöllisesti"  töissä Country Whitessa, ja nytkin ne aiheuttivat huokailuja. Esimerkiksi jo pelkästään kynttilöiden vyöte on ihan superihana! :o)))) 
Tänä kesänä olen "höpsähtänyt" ihan totaalisesti itselleni outoihin väreihin sisustukessa - mintun vihreään, turkoosiin ja siniseen. Varsinkin tämän Comptoir de Famillen sinivalkoinen yhdistelmä näyttää tosi ihanalta. Täällä uudella Oitbackan liikkeellä näkee CdF:n tuotteetkin ihan uusin silmin. :o)


Linumin tyynyhyllyssäkin silmäni kiinnittyi ensimmäiseksi turkooseihin ihanuuksiin.


Näissä Bloomingvillen tuotteissa oli kyllä niin osuvat lausahdukset:
"Chocolate is the answer - who cares what the question is."
"Chocolate doesn't ask simple questions - chocolate understands."


Kivoja pikku kylttejä ja koristeita.Svaneforsin osastolla oli ihanat pastellisävyt. Verhot ja muut tuotteet sävy sävyyn. :o)


Oh, ja sitten ihanat vaatteet, joita oli vaikka kuinka ja paljon.Yksi uusista tuotemerkeistä Country Whitessa on italialainen Arte Pura. Ihanan ylellisiä pitsejä ja röyhelöitä. ♥Mailegin ihanat lasten jutut, joita oli myös vaikka minkälaisia. Meidän Topiaskin olisi viihtynyt vaikka kuinka kauan näiden kanssa leikkien. Ehkäpä nyt on hyvä syy hankkia niitä kotiinkin. ;o)
Ja tässä tosiaan oli vasta ensimmäinen osa tästä kaikesta ihanuudesta! On kyllä niin mahtavaa, että saan olla osana tätä kaikkea! ♥ 

Jatkoa seuraa huomenna, nyt on mentävä nukkumaan, sillä kello soi huoenna jo kukonlaulun aikaan, koska olemme menossa huomenna sinne loma-asuntomessuille Kalajoelle. :o)


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥