27. kesäkuuta 2014

Blogin nimi muuttuu!

Niinkuin edellisessä postauksessa jo kerroinkin, blogin nimi muuttuu. 
Uusi blogin nimi on

HAMPTON HOVI


Tämä on ihan kamalan jännittävää! Aivan kuin silloin kun aloitin bloggaamisen. :oD
Ajatus blogin nimen vaihdosta on aika ajoin pyörinyt mielessä. Lähinnä siitä syystä, että olen halunnut, että se on enemmän "sisustuksellisempi", koska siitähän täällä blogissa enimmäkseen kirjoitankin ja sen ympärille kaikki rakentuu. Aluksi ajatus on painunut unholaan, koska sopivaa uutta nimeä ei ole tullut mieleen, joten ajattelin, että väkisin en keksimällä keksi uutta, vaan se tulee sitten kun tulee. Ja nyt tuli. :o) Periaate oli, että uusi nimi olisi lyhyt ja ytimekäs....niinkuin minä, hah! :oD 

Aivan aluksi oli selvää, että blogin nimeen tulee sana Hovi. Se tarkoittaa paikkaa, mutta se on myös nimi, joka tulee minun lähisuvusta. Sen jälkeen aloin pyörittelemään mitä sen kanssa.  Ensiksi pyörittelin nimiä, joihin olisin saanut liitettyä tämän upseerin rouvuuden tai, että siinä olisi ollut jotain muuta aiheeseen liittyvää, mutta sitten alkoi mennä niin pitkäksi ja monimutkaiseksi niin päätin, että nimi tulee olemaan kokonaisuudessaan aivan uusi. Hampton kuvastaa minun rakastamaani sisustustyyliä, jollainen meidän kodistakin on tuleva. ♥

Täällä elämä jatkuu edelleen aivan tavalliseen tapaan upseerin rouvana ja kirjoittelen siitä aiheesta jatkossakin. Täytyy jo tässä vaiheessa sanoa, että on ollut aivan ihanaa, että te minun "kollegat" olette ottaneet minuun yhteyttä ja kysyneet mieltänne askarruttavia kysymyksiä, ja olen osannut olla teille myös avuksi. Mikään ei siis sillä saralla muutu, joten olen otettu teidän yhteyden otoista myös jatkossa. :o)

Eli...tästä lähtien kirjoitellaan Hampton Hovilla, mitä tykkäätte? ;o)


Helene

p.s Blogin osoite on ja pysyy samana kuin ennenkin, eli upseerinrouva.blogspot.com

8 kommenttia:

 1. Kiva uudistus! Heti laitan postaustoivetta vanhaan nimeen viitaten, ettei se vaan unohdu :) olis kiva kuulla myös "kollegan" arjesta esimerkiksi sh:n aikana ja muutenkin perheen pyörittämisestä upseerin rouvana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! :o) Ja tosi iso kiitos postaustoiveesta. Tuo on kyllä sellanen asia mitä itsekin olen miettinyt, että sellaista varmasti tykättäis lukea...niinkuin vertaistukea, oho menipäs se nyt ihan riimittelyksi! :oD Pistetään toive korvan taakse. ;o)

   Poista
 2. Uudistus vaikuttaa tosi kivalta! Tsemppiä uuteen alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, kiitos! Ja hei, sä onnistuit kommentin laitossa! :o)))))

   Poista
 3. Uusi nimi on kiva! Ajattelinkin, että nimi tulee varmaan liittymään sisustustyyliisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Ellen! Hyvin arvattu, oikein meni! :o)

   Poista
 4. Hauska uusi nimi Helene - onnittelut siitä :)

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥