14. kesäkuuta 2014

Lomavaatteita


Otsikossa painotetaan eritoten sanaa LOMA!! 
Juu, minulla alkoi kesäloma, voi miten ihanaa! Tultiin tänään tänne anoppilaan Keski-Suomeen. Täällä jotenkin aina tuntee olevansa lomalla, olipa reissu minkä pituinen hyvänsä. :o)

Ja niihin vaatteisiin. Minulle tuli jo viime kesänä hyvin vahvasti innostus kesäpukeutumisessa sini-valkoraidallisiin juttuihin yms. niin sehän sai jatkoa myös tänä kesänä. Minun tämän kesän ja loman tyyli on vahvasti merihenkinen ja sinivalkoinen.Onneksi tämä taitaa muutenkin olla tänä kesänä in, niin tällaisia vaatteita löytyy monesta eri paikasta, monelta eri merkiltä. Näissä kuvissa olevat vaatteet ovat KappAhlin Hampton Republic -mallistosta ja Vero Modasta.


Ja minun kestosuosikkini, Lexingtonin silkkihuivi pilkottaa vasemmassa laidassa. :o))))Nyt vain sitten odotellaan niitä kesäisiä kelejä, että näitä pääsee kunnolla testaamaan! Näihin sopiikin tosi hyvin viime kesän Lexingtonin tähti espadrillot ja flip flopit.


Viime kesän vaatepostaus kokonaisuudessaan löytyy TÄSTÄ linkistä.

Meidän lomasuunnitelmat eivät ole vielä ollenkaan lukkoon lyöty, mennään sen mukaan mikä hyvältä tuntuu. Se on vain varmaa, että minulla on lomaa kaksi viikkoa, menemme käymään ehdottomasti Helsingissä (voi olla, että minut ehkä löytää taas pari päivää Country Whiten tiskin takaa ♥, ja pääsen vihdoin ja viimein katsastamaan myös uuden Kirkkonummen liikkeen, huippis huippuu!!), ja mikä tärkeintä: päivääkään lomasta en aio viettää Kainuussa! :oDDDD

Toivottavasti ehtisin myös kuvaamaan näitä vaatteita myös ihan päällä asti, jotta saisi hieman paremman kuvan, mutta pääasia on, että nyt lomalla ehdin myös enemmän kirjoittelemaan tänne. :o))))


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥