26. elokuuta 2012

Makuuhuoneesta

Tässä kuvia tällä hetkellä meidän makuuhuoneesta. Aika askeettista!! :oD Tai siis, ainakin siihen verrattuna mitä olen tänne suunnitellut. Täällä ei tällä hetkellä ole muuta kuin sänky, ja pakollinen lukuvalo minulle ja sille jokin jakkara. Katossa roikkuu meidän entinen olohuoneen valaisin, koska saimme olohuoneeseen uuden, entinen siirtyi tänne, koska täällä ei ollut valaisinta vielä ollenkaan...koska entinen makuuhuoneen valaisin on poikien huoneessa...ja se mikä oli ennen poikien huoneessa niin se meni muutossa rikki. Verhojakaan ei vielä ole, koska kangas on vielä kaupassa. ;o) Onneksi täällä on kuitenkin sälekaihtimet (niitä ei meidän edellisessä asunnossa ollut) niin verhojen kanssa ei ole niin kamala kiire. 


Olen tehnyt aikaisemmin postauksen meidän makuuhuonesuunnitelmista, se löytyy täältä. Ylelliset suunnitelmat ovat pysyneet hyvin pitkälti samana, ja koska en "ehtinyt" toteuttaa sitä sinne meidän edelliseen kotiin niin pääsen toteuttamaan sen sitten tänne ihan puhtaalta pöydältä, jei! :o)


Tämä huone on meidän pienempi makuuhuone. Otimme tämän pienemmän huoneen omaksemme, jotta pojat saisivat isomman huoneen, koska he sitä tilaa enemmän tarvitsevat, ja huoneiden sijoittelun kannaltakin on parempi, että tämä huone on meidän.


Sängyllä on samat teksitiilit mitä edellisessä kodissakin, paitsi tekoturkistyynyt ovat uudet, jotka löysin Kodin 1:n alennusmyynnistä. Päiväpeitto siis Pentikin Satakieli, ja tyynyt Natuzzin Vepsäläiseltä. Tyynyt ovat samaa sarjaa kuin rahi parvekkeella. Turkistyynyt ovat ainoat, mitä tänne makuuhuoneeseen varmuudella jää. Olen haaveillut uudesta päiväpeitosta ihan vaihtelun vuoksi. Tämä on kuosiltaan hyvin kesäisen kepeä niin talveksi voisi olla sitten jotain muuta...ylellisempää. ;o)


Näihin valjuihin tunnelmiin meidän makuuhuoneesta!! :oD
Hyvää yötä!


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥