20. elokuuta 2012

Peili ruokailutilaan

Niinkuin eilen sanoin, että tarvitsisin teidän apuanne yhdessä asiassa. Se asia on peili. Haluaisin peilin ruokapöydän yläpuolelle. Kuvassa on peili, jonka tyyppistä olen etsimässä. Tämä peili löytyy Askosta, mutta se on vähän liian iso siihen nähden mitä olin ajatellut. Koko on 117x117cm. Sopiva sivun pituus olisi 85-90cm. Eikä olisi mahdotonta jos se olisi hieman suorakulmaisen muotoinenkin, mutta leveys siis vain tuo 85-90cm. Ja väri hopea.


Kyllä, tämähän on oikeastaan sisustussuunnittelijan omaa työtä etsiä tällaisia juttuja, mutta ajattelin jos jollekkin olisi sattunut silmään tällaisia jossakin. Säästyisi etsimisen vaiva!! :oD 

Niin, ja toinen asia mikä tässä peilissä mietityttää, on hinta. Tämä peili maksaa Askossa 279€, mielestäni se on aika paljon se...lisäksi sitä ei ainakaan aamulla ollut Askon sivujen mukaan yhtään kappaletta pääkaupunkiseudun myymälöissä.

Kiitos jo etukäteen!! :o)


Helene

9 kommenttia:

 1. Oi minkä blogin löysin! Ihana blogi sulla :) Klikkasin itteni lukijaksikki ja aion ehottomasti seurata :)
  Toivotaan, että löyvät sen oikean peilin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja tosi ihanaa, että löysit tänne! Ja että sain sinusta vielä lukijankin!! :o) Tänään täytyy ehkä jo jalkautua etsimään peiliä samalla kun käydään ostamassa uusi lamppu keittiöön, toivottavasti edes se löytyy! :oD

   Poista
 2. Oletko ajatellut että teettäsit sen peilin... Saisit mittojen mukaisen, minä olen niin tehnyt usein.
  Menet kehysliikkeeseen ja valitset sopivat kehykset ja siten vaan mittojen mukainen peili. Peiliä saa myös sieltä kehysliikkeestä yleensäkin... Vinkkinä vaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, mutta en oikeastaan ollut ajatellut, koska nimenomaan haluaisin peiliin tuollaisen todella näyttävän ja koukeroisen kehyksen niin ihan kaikkialta ei niitä saa ja myöskään hinta-asiaan ei tulisi niin merkittävästi muutosta. :o) Ajattelin vain, että löytäisin tällaisen peilin nopeasti ihan valmiina! ;o)

   Poista
 3. Hei!

  Ikealla on hopeanvärisillä kehyksillä Songe-peili (39,95 e)! Tosin se on pyörä, halkaisija 72 cm. Kävisiköhän se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Päivi. Kiitos vinkistä, Songen bongasin jo itsekin, mutta niinkuin jo edelliseen kommenttiin vastasin niin kehyksen täytyy nimenomaan olla tuollainen koukeroinen ja juuri tuollainen missä se kehys on "reikäikäinen" (kamala, miten vaikea selittää! :oD). Eli ei umpinainen. En tainnut tajuta sitä kirjoittaa tuohon tekstiin jo suoraan. :o) Songe ei siis käy, muuten kun hintansa puolesta! :oD Mut se ei nyt ole ratkaiseva tekijä.

   Poista
 4. Oletko jo löytänyt mieluisan peilin ruokailutilaanne? Kävin tuossa joku aika sitten Askossa, olin varannut tuon suuren Ornament-peilin itselleni, mutta se oli minunkin mielestä liian suuri tuossa 117x117 cm koossa ja jätin sen sitten ottamatta, siellä on myös ANTIQ HOPEA-peili luonnossa ihan upean näköinen siinä on umpinainen tuo kehys mutta luonnossa tosiaan näyttävä ja oikein koukeroisen löysin melkein kaimasi Helena-peilin, Askossa on nyt ale, joten uskon että hinnoissa on kivasti tinkimisen varaakin ( en ole Askossa töissä, eli ei ole maksettu mainos) :)) Tuo Helena on kiiltävän valkoinen ja luonnossa todella näyttävän näköinen.

  VastaaPoista
 5. Vielä sama häirikkö häiritsee, kurkkaa tuo linkki, siellä näkyy tuo Helena peili aika hyvin :) kivaa päivää!
  http://www.asko.fi/ideat-glamouria.php

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä tuisku. Minulla ei ole vielä sitä peiliä, koska mieleni on hieman muuttunut sen suhteen. Tai siis, voi olla että laitan seinään jotain muuta. :o) Tuo Askon Helena-peili on kyllä todella upea. :o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥