22. elokuuta 2012

Lisää ihania lahjoja :o)

Olin tänään käymässä siskoni luona Salossa. Ihan mielettömän ihanaa asua vihdoinkin näin lähellä omaa siskoa ja hänen perhettään. <3 Tuolta Joensuusta päin matkaa kertyy sinne nimittäin aika paljon niin tuntuu ihan kummalliselta, että nyt pystyy käymään heidän luonaan ihan päiväselti. Tästähän ei sinne aja paljoa tuntia pidempään, huippua!! :o)

Menimme sitten siellä vähän shoppailemaan ja saimme taas tupaantuliaislahjan! Jännää, koska en vain jotenkin osannut odottaa yhen yhtä lahjaa ja nyt niitä tulee joka tuutista, ja vieläpä niin ihania ja mieluisia! <3 En olekkaan vielä esitellyt mitä saimme mieheni vanhemmilta, tosi ihana sekin, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.


Kävimme siis Pentikillä, ja siskoni huomasi tämän ihanan Vanilja-sarjan astiapyyhkeen. Tämähän ei muuten ole mikään uusi juttu, onhan meillä niitä entuudestaan jo kahdeksan (!!!), mutta tämä on uuden värinen. Tällainen harmahtavamman sävyinen siihen entiseen hyvin kermanvaaleaan verrattuna. Tykkään tästä uudesta sävystä ihan kamalasti!! 

Kun saimme häälahjaksi Pentikin Vanilja-astiaston niin toivoimme silloin astiapyyhkeitä kaksi kappaletta, mutta saimmekin kahdeksan!! :oD


Nämä kuvat ovat muuten sitten ihan "värikuvia" vaikkei niissä hirveästi väriä olekkaan!! :oD Nämä ovat myös  pikkuisen liian tummia, mikä lisää harmaata vaikutelmaa, mutta kun enempää valoa en tähän hätään saanut, ja pakko oli nämä vielä kuvata tänne tänään!

Olen myös servettien suurkuluttaja, ja nimenomaan Pentikin servetit ovat suosikkejani, joten servettivarasto sai täydennystä. Päälimmäiset servetit ovat musta-valkoista Eden sarjaa, ja taustalla minun käsitykseni mukaan poistuvat Tempo- ja musta-valkoiset Sara-servetit.   


Seuraavaksi menimme pyörähtämään H&M:llä, josta ostin nämä ihanat, ja juuri minun väriset kukkanipsut hiuksiin. :o)Ihana päivä siskon kanssa takana, ja ihanaa tietää, että näitä tulee niin helposti lisää, nyt voi mennä ja tulla melkein milloin vain!!

Kiitos siskoseni!! <3


Helene


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥