17. toukokuuta 2013

Vapaapäivä Helsingissä


Meno on ollut aika hektistä aika ajoin. Me ollaan tehty töissä vähän suurempia muutoksia myymälään, joten sielläkin on ollut välillä aivan perustavaa laatua olevaa hässäkkää päällänsä, ja olen ollut niiiiin poikki työpäivien jälkeen että! :oD Mutta ei se mitään, kivaa on silti ollut! Ja hei, Suomi on pärjännyt ihan loistavasti jääkiekossa!! 

Mutta siis niin ihanaa, että vapaapäivät on kuitenkin olemassa....arkenakin! Olen nauttinut tästä päivästä tooooosi paljon, on ollut ihanan lämmintäkin vaikka tuntui ettei kesä meinaa tulla ollenkaan, mutta nyt se on täällä ja voi että miten ihanaa se onkaan!! :o)

Tämä vapaapäivä kului ihanaisessa Helsingissä. Esplanadin puistossa oli ihana kukkaloisto auringon paisteessa, ja miten huumaavan ihana tuoksu noista kaikista kukista tuli! :o)


Kaikkien kauppojen kiertelyn lomassahan tulee nälkä, joten tiemme suuntasi yhteen Helsingin suosikki kahviloistani Café Esplanadiin. Siellä on niin ihania sämpylöitä ja bageleita joilla lähtee suurempikin nälkä, ja sitten ne superisot kuorrutetut pullat, oi, namskis namskis! Tällä kertaa valitsin lohibagelin ja oli tosi hyvää! :o)


Kesäinen Helsinki vain on niin ihana, että toivoisi joka päivän olevan yhtä lämmin ja aurinkoinen vaikka tänään aluksi meinasi näyttääkkin siltä, että pilvisen puolelle menee, mutta aivan ihanan lämmin sää tuli...sitä terassireissua vesikielellä odotellessa!! ;oD

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille!!


Helene


4 kommenttia:

 1. KESÄ Helsinki on NIIN ihana paikka! Pidän itse puistoissa istumisesta ja Senaatintorin ylväästä silhuetista sinista kesätaivasta vasten. Kauppatorille pitää myös aina kesällä päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mieheni sanoikin, että ei tullut tällä kertaa käytyä Kauppatorilla, mutta on tämä niin huippua kun asutaan täällä ihan lähellä niin voidaan mennä käymään siellä just silloin kun siltä tuntuu. Mennään sit seuraavalla kerralla. :o) Mut juu, ihana on kun on kesä ja Helsinki! :oD

   Poista
 2. Kesäinen Helsinki Espanpuisto ovat ihania! Siellä on oma tunnelmansa. Suomenlinna on myös ihana paikka kesäiselle piknikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen ihan samaa mieltä. Suomenlinnassa täytyykin käydä joku kaunis päivä! :o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥