6. toukokuuta 2013

Lexington kattauksia


Lupailinkin eilen niitä kattauskuvia ja tässä ne tulevat. Hyvin mennään samanlaisella sinivalkoisella linjalla kuin eilenkin. 

Tämä ensimmäinen on tosi raikas ja simppeli navy-valkoinen kattaus, tykkään.


Astetta tyylikkämpi. Simppelimpi ja siistimpi raita, ja tietenkin kukkaset. :o) 


Tämä seuraava on minun mielestäni tähän mennessä tyylikkäin, koska pidän tosi paljon tämän kuvan servetin taitosta ja tietenkin, valkoisista ruusuista.


Sitten mukaan hieman punaista. Tosi rento setti, johtuneeko kenties viinin vaihtumisesta olueksi?! :oD Pidän tästäkin hyvin paljon. 


Mutta sitten loppuun tätä iki-ihanaa beigeä. En laittaisi yhtään pahakseni, jos minun äitienpäivä aamuna olisi tällainen kattaus odottamassa pöydällä!
♥ ♥ ♥


Mikä näistä on sinun suosikkisi?


Helene

4 kommenttia:

 1. Toiseksi viimeinen ja viimeinen uppoavat minuun vaikkakin kaikki kattaukset ovat ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kaksi viimeistä on tosi ihania molemmat vaikka ovatkin melkeimpä toistensa vastakohtia. Mutta tässä näkyy hyvin, miten moneen Lexingtonkin taipuu! :o)

   Poista
 2. Aivan mielettömän ihania, olen juuri riisumassa mökin sinisestä väristä ja nyt olen nähnyt tämän Lexintonin denim-malliston ja olen kyllä siihen ihastunut, ykkönen sopisi kivasti mökille, josta kylläkin tulee nyt harmaa :) ja alin on aivan mahtavan upea kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nämä ovat kyllä ihania! Vaikka mökistäsi tuleekin harmaa niin kyllä sinne aina voi muutamat Lexingtonin denim jutskat hyvin lisäillä! :o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥