19. toukokuuta 2013

Lexingtonia miehille


Ajattelin tehdä pienen postauksen myös niistä paljon puhutuista Lexingtonin miesten vaatteista, ja erityisesti sellaisista mitä voisin oman mieheni päällä mielellään katsella. ;o)

Lexingtonin tämän kevään ja kesän mallistosta löytyy kivoja college-paitoja ja neuleita. Erityisesti pidän noista punaisista housuista, jotka taitavat olla SE tämän kevään muotijuttu miehillä. Punaisia housuja on katukuvassa tullut vastaan vaikka kuinka paljon ja varovasti tiedustelin myös mieheltäni mitä mieltä hän niistä olisi. Aluksi hän vain naurahti, eli suomeksi sanottuna: ei tod.! Mutta sitten kysyin vähän myöhemmin uudelleen (sitten kun olin antanut hänen itsensä huomata miten paljon miehillä on punaisia housuja tänä kevään, kjeh kjeh kjeh) niin vastaukseksi sain, että ei hän nyt oikein pidä tai en ainakaan myönnä sitä!! Jes!! Eli suomeksi sanottuna ne olisivatkin ihan jees. Ja huom. minä en siis halua miehelleni punaisia housuja vain siksi, että ne olisivat nyt tosi in, vaan siksi koska onhan ne nyt aika hot!! ;oD
Lexingtonilta löytyy kivoja bleisereitä. Bleiseri miehellä on minun mielestä kaikkein paras asuste. :o) Tämä raidallinen ihanan pirteä versio olisi aika hauska, mutta en tiedä toimisiko miehelleni tuo sama väsytystaistelu tämän takin kohdalla. :o)


Tässä muutamia ykisttäisiä otoksia mallistosta. Nuo college-shortsit näyttävät aivan super mukavilta ja ne ehdottomasti tulee löytymään meidän vaatekaapista tänä kesänä. Sen lisäksi, että pidän bleisereistä, pidän myös kaikenlaisista liiveistä ja slipovereista joita voi sitten käyttää bleiserin kanssa (tai ilman). :o)


Tähän loppuun vielä kaksi kaikkein eniten minun silmää miellyttävintä asukokonaisuuttaa.Ja tämä viimeinen.....love it!!

Kuvat: Lexington

Mitäs te pidätte?


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥