1. helmikuuta 2013

Vuosi 2012 - Marras-joulukuu

Tässä lähtee vuosikatsauksen viimeinen osa. Vihdoin. Tämän jälkeen voi sitten keskittyä muihin juttuihin, joita on vaikka kuinka paljon! :o)

MARRASKUU 2012

Marraskuussa sain sisustettua meidän makuuhuonetta. En pystynyt toteuttamaan juuri niitä suunnitelmia mitä olin aluksi ajatellut, joten makuuhuoneen laitto jäi ja jäi, joten yhtenä yllättävänä vapaapäivänä (lue: lapset olivat kipeänä) kyllästyin katselemaan meidän - ei sisustettua - makuuhuonetta joten käärin hihat ja tein asialle jotain, olemassa olevilla jutuilla. Mm. sängyn päätyyn seinälle tein kollaasin meidän valokuvista yms.


Marraskuun alkupuolella on myös isänpäivä, jolloin askartelin kortit ukille ja papalle.


Joulu alkaa hiljaa hiipiä työpaikalle kartanolle. :o)


Tein ensimmäisen sisustussuunnitelmani asiakkaalle. Täytyy kyllä itse sanoa, että ei hullumpi suunnitelma ollenkaan. ;oD Kaikki tuotteet sohvaa ja lattiaa lukuunottamatta ovat Country Whitesta.


Marraskuussa vietetään Pohjois-Karjalan Prikaatin vuosipäivää (jos ei joku sitä vielä tiennyt! :oD), joten juhlaan valmistautuminen alkoi hyvissä ajoin puvun hankinnalla yms. :o)


Kaikkine oheisineen, kuten kynnet ja hiukset jne. :o)


Juhlassa! ♥


JOULUKUU 2012

Itsenäisyyspäivänä mieheni sai ylennyksen ja hänestä tuli yliluutnantti! :o)


Joulukorttipajassa touhuiltiin ahkerasti myös tänä vuonna! Kerroin täällä enemmän korttien askartelusta ja siitä miten torkahtelin samalla niitä tehdessä. Alemmassa kuvassa on nyt se kortti johon kirjoittelin satujani nukkuessani. Se osa mikä on sulkujen sisällä! :oD

HAH! Joopa joo..... :oD

Joulu Country Whitessa on täydessä loistossaan keskellä kiirettä ja tohinaa! 


Ehdimme kuitenkin hieman hidastaa ja viettää aivan L-O-I-S-T-A-V-I-A työpaikan pikkujouluja, hih! :o) Olimme kuuntelemassa Finlandia-talossa joululauluja Jari Sillanpään esittämänä, ja vietimme myös illallista hänen seurassaan....ja jatkoja ja ja ja ja....oli muuten tooosi virkeä fiilis mennä seuraavana aamuna töihin!!  ;oD Mutta NIIIIIN kivaa oli! :o) (Valitettavasti kuvien laatu on TODELLA heikko!)


Pikkujouluista seuraa aina se oikea joulun vietto. Nämä ihanat pikkuiset Mailegin micro pixyt ovat ensimmäiset Nisset meillä! :o) Ne olivat odottamassa poikia kuusen alla aatonaattoaamuna. :o)


Ja jouluksihan me menimme sitten sinne siskoni perheen luokse. Hän oli laittanut joulun kotiin tosi kauniisti. Tunnelma oli oikein lämmin ja kodikas, ja se oikean kuusen tuoksu, ah! Oli oikein mukavaa, ja siitä ISO KIITOS kuuluu siskolleni! ♥


Kun selvisimme reissusta kotiin, olikin kohta jo uusivuosi. Vietimme sitä kotosalla, ja hyvä niin koska näimme näin hienosti ilotulitusraketit ihan omalta parvekkeelta! :o)


Näin on siis vuosi mennyt! Paljon on tapahtunut, paljon hyvää! Yritin kerätä näihin juttuhin mahdollisimman paljon kuvia joita en ollut julkaissut aikaisemmin, jottei teille lukijoille tästä tulisi vain tylsää kertausta. Se ei ollut edes kovin vaikeaa, koska olin monessa tilanteessa ottanut kyllä kuvia, mutta ajan puutteen ja oman saamattomuuden takia postaukset aiheista vain jäi tekemättä. :oD Tässä olisikin itselleni oiva uudenvuodenlupaus (vaikken niitä ajatellut sen kummemmin tehdä), päivitän blogiani ahkerammin! :o)

Tämän "vuosikatsauksen" teossa on ollut hyvin mielenkiintoista se, miten terapeuttista voikaan olla, että vain käy läpi vuoden aikana menneet asiat, muistelee niitä ja vieläpä niin paljon, että kirjoittaa ne auki.
Tuntuu siltä, että nyt on viime vuosi selvitetty ja arkistoitu, laitettu kirjan kansiin ja kannet kiinni, tai "halki, poikki, pinoon" - niinkuin sanotaan. Olo on kevyt ja onnellinen, ja tästä voi hyvillä mielin jatkaa jo hyvin alkanutta vuotta. Suosittelen!! :o)

Kohta puoliin voitaisiin laittaa pystyyn tämän blogin ihka ensimmäinen arvonta, vaikka ihan sadannen postauksen kunniaksi, joka kylläkin meni kolme postausta sitten! :oD

Tervetuloa myös uusille lukijoille, teitä on tullut ihan lyhyessä ajassa kivasti lisää!! Muistakaa kaikki, että juttutoiveita voi aina laittaa tulemaan. ;o)


Terveisin,
Helene 

2 kommenttia:

  1. Näin uutena(ja blogiisi ihastuneena) lukijana vuosi kertaus oli tosi kiva. Ihan varmasti jään odottamaan innolla uusia postauksia ja luen vanhatkin kaikki läpi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lissu ihanasta ja kannustavasta kommentistasi! ♥ Ihan loistavaa saada tuollaista palautetta. Mukavia lukuhetkiä blogini parissa ihanainen! :o)

      Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥