6. helmikuuta 2013

Lexington Clothing


Lexingtonin sisustustuotteiden lisäksi, meiltä Country Whitesta saa myös miesten, sekä naisten vaatteita.

Oman tyylini selkiytyminen näkyy myös pukeutumisessa, tai siis täydestä hurahduksesta Lexingtoniin ja näin alkuun nämä vaatekappaleet ovat löytäneet tiensä myös minun vaatekaappiini! Tässä on kasassa jo aika hyvä setti, koska yhdistelymahdollisuuksia on jo monia. Erityisesti suosikkejani näistä on ensimmäisenä 100% villaa oleva neulemekko, sekä aivan ihana silkkihuivi, jonka voisin kietaista kaulaani jok'ikisen asukokonaisuuden kanssa. :oD 
 Toki tuo valkoinen pitkähihainen paitakin on aivan superpehmeä, ja eritoten mukava päällä. Kaikkein eniten pitämäni asukokonaisuus on tässä, neulemekko ja supermukavat strech-housut, jotka OIKEASTI istuvat ihan kaikille. Vyö lantiolla, ja huivi kaulassa. :o) Luottoasukokonaisuus, kun on aamu, jolloin tuntuu ettei ole mitään päällepantavaa. Olen joskus hieman keventänyt kokonaisuutta vaihtamalla housut legginsseihin. 


Toinen kokonaisuus, jossa on mukava kauniin vaaleansininen kauluspaita mekon alla. Hieman "virallisempi" ja siistimpi kokonaisuus.


Kolmas asukokonaisuus koostuu pelkästä kauluspaidasta, housuista ja vyöstä. Vaihtelen tätäkin kahdella eri tavalla. Koska kauluspaita on hieman pidempi malli niin jätän sen huosujen päälle ja kiinnitän vyön paidan päälle lantiolle, tai sitten klassinen vaihtoehto, että paita on housujen sisällä, ja vyö vyölenkeissä.


Viimeinen kokonaisuus tulee käyttöön silloin kun olen erityisen mukavuudenhaluinen. Paita on päällä kuin pumpulia, ja housutkin ihanan pehmeät. Huivi kaulaan tuomaan ilmettä. Tässä kokonaisuudessa sidon huiviin kravattisolmun, jotta huivi on kaulassa simppelimpi. Silkkinen huivi laskeutuu ja asettuu aina kauniisti. Varsinkin tämä malli ja kuosi, koska vaikka se roikkuisi menossa mukana vaikka miten päin niin silti se näyttää aina hyvältä! :o)


Myös mieheni on löytänyt sarjasta suosikkinsa. Huppari, t-paita ja lippis, joka muuten istuu päähän todella hyvin, ja on todella siisti käytössä moniin muihin lippiksiin verrattuna.


Kevään uutuuksiakin on tullut liikkeeseemme mukavasti, postailen niistä lisää lähipäivinä. 
Lexingtonin vaatteet ovat ihanan laadukkaita ja kestäviä. Kun kyseessä on ruotsalainen brändi, koot vastaavat hyvin suomalaisten "normaalia", ja istuvat hyvin.


Helene

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen Lexingtoniin hurahtanut.. ;) Selasin juuri teidän valikoimaanne myös naisten vaatteiden saralta ja ihastuin totaalisesti löytämääni tikkitakkiin beigenä! Tikkitakit eivät ennen ole juurikaan iskeneet, mutta siinä oli sitä jotain.

    Kivannäköisiä ja varmasti toimivia asukokonaisuuksia jokainen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Jonna. Mukavaa, että löysit blogiini! :o)
    Hyvä, etten ole ainoa totaalisen hurahtanut! :oD Se tikkitakki on tosi ihana, sävy on oikein hyvä harmahta beige. En minäkään ole aikaisemmin tikkitakeista hirmuisesti välittänyt, mutta tämä Lexingtonin takki on kyllä sellainen jonka voisin itsenikin päällä nähdä!

    VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥