2. helmikuuta 2013

Just one word - Lexington


Tähän minä olen ihan täysin hurahtanut ja tästä oli puhe myös aikaisemmin kun kerroin, että tyylini on hieman kokenut muutoksia, niin pukeutumisessa kuin sisustamisessakin. Muutosta voi kutsua yhdellä sanalla:



Meillähän on töissä myynnissä Lexingtonin tuotteet, ja kun uusi kevään mallisto tuli meille niin eipä tarvitse miettiä, että minkä hyllyn kohdalla ihastuksen huokailuja kuuluu eniten! :oD Jännä juttu, koska aluksi kun aloitin työt Country Whitessa, en ollut kovin kiinnostunut ko. brändistä, mutta nyt viiden kuukauden tutustumisen ja mutustelujen jälkeen...pure ♥! :o)

Seuraavaksi on vuorossa iiiiiiiso kuvapläjäys!!
Lexingtonin sisustus, kevät 2013


Kun tuollaisen talon, tällaiselle terassille olisi sijattu juuri minua varten tällainen sänky niin luulisin varmaan olevani taivaassa!! :oD


Tosin tällainen hieman vaatimattomampi nojatuoli/divaani ratkaisu petivaatteineen pihan puolella olisi myös aika kiva paikka päivänokosille!! :oD


Niin osuva teksti minulle, että luulisi sen olevan minun keksintöni! :oD Mutta todennäköisesti tämä tyyny tulee kuitenkin löytymään meiltä kotoa meidän vanhemman pojan sängystä! :o)


Ihana sini-VALKOISUUS makuuhuoneessa. 




Lexingtonin keväässä sininen on hyvin vahvasti esillä. Se yhdistettynä valkoiseen on takuuvarma suomalaisten suosikki.


Nämä denim-tyynynpäälliset olisivat varmasti tykättyjä meidän poikien huoneessa. :o) Suosittuja metallisia koristetähtiä saa nyt sinisenä.


Meidän olohuoneeseen valitsisin tällaiset tyynyt. Tämän tyyliset tekstit ovat löytäneet tiensä myös Lexingtonin tyynyihin, tykkään! :o)



Toisaalta, nyt kun turkoosi/vedenvihreä väri on tänä keväänä in, niin tällainen vaihtoehto ei myöskään olisi yhtään huono. 


Aluksi en lämmennyt tälle kukkakuviolle ollenkaan, mutta kun tätäkin on aikansa töissä katsellut niin alkaa tämäkin näyttämään toooosi hyvälle, ja tämä on ollut suosittu myös meidän asiakkaidemme keskuudessa. Samaa sävyä on myös tässä raita tyynynpäällisessä, sekä metallitähdessä.



Kattauksessa ja keittiötekstiileissä on myös paljon sinistä.



Suosikki "kuosini" koko mallistosta: Happiness is homemade :o)



Sinisen lisäksi on myös punaisen sävyjä.


Metallista tähteä sää myös tässä ihanassa tumman pinkin sävyssä.




Tähän suoksikkisarjaani kuuluvat myös nämä keittiöpyyhe ja pöytätabletit.



Illansuussa voi pihan perällä nautiskella lasillisen vaikkapa siideriä kääriytyen tähän ihanaan torkkupeittoon. Kuvassa myös sama denim-tyynynpäällinen kuin aiemmin nähty sininen, mutta nyt vain punaisena.


Kevään sinisen ja punaisen sävyt löytyvät myös kylpyhuoneesta.


Sokerina pohjalla tämä aivan ihastuttava kynttiläpurkki. Kynttilän tuoksu "spring blossom" on suorastaan huumaava. Sen tarkempaa kuvausta tuoksusta ei ole, mutta oman nenäni sanoo sen olevan jonkinlainen sekoitus kieloa, tuomen kukkaa ja ehkäpä syreeniäkin, aivan ihana siis! :o) Kynttilän polttamisen jälkeen jäljelle jää vielä kaunis posliinikuppi.


Kuvat Lexington Company

Onko siellä ruudun toisella puolella myös muita Lexington-faneja? Meillä kotona tämä minun Lexington-innostus on saanut yllätävän positiivisen vastaanoton. Myös minun mieheni (niinkuin monet ja monet muutkin miehet) pitää tuotteista todella paljon, niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin. :o) Olemme siis löytäneet yhteisen sävelen sisustamisenkin osalta, ei sillä etteikö hän olisi tykännyt minun aikaisemmista valinnoista, mutta tämä on sellainen juttu johon hän jopa osallistuu! :oD

Kirjoittelen aiheesta varmasti myös jatkossa, nythän käytiin läpi vain muutamia tämän kevään sesonkituotteita sisustuksen osalta....onhan ne vaatteetkin aika ihania....! ;o)


Helene

7 kommenttia:

  1. Minunkin kestosuosikkini. Aina pettämätön tyylikäs mallisto vuodesta toiseen. Kiitos kuvista. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä taisi tästä tulla kertarytinällä minunkin kestosuosikki. Ja mikäs siinä kun tuotteet ovat kuitenkin hyvin ajattomia. :o) Ennen kuin aloitin työt nykyisessä työpaikassani niin en ollut nähnyt tuotteita livenä missään, koska entisessä kotikaupungissani ei Lexingtonin tuotteita myyty missään. Siitä varmaan johtuu oma hidas syttyminen ko. brändiin kun ei ollut päässyt aikaisemmin hypistelemään niitä käsissään!! :oD

      Ihanaa viikonloppua myös teille!

      Poista
  2. Mä tykkään myös kovasti. Mä en oikein tiedä mitä mieltä olisin tuosta sinivalkoisesta. Pyristelin monta vuotta eroon sinisestä, mutta nämä on kyllä ihanan raikkaita. Kunpa vain olisi saaressa mökki tai vene, jotenkin näkisin itseni heräävän juuri tuollaisista lakanoista raikkaassa meri-ilmassa. Vaatteet ovat ehdottomia suosikkejani. Joskin kotiäidin budjetille hiukan liian hintavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän en siis yleensä pidä kirkkaista väreistä, olipa kyse sitten sinisestä tai jostain muusta, mutta kyllä se näissä Lexingtonin tuotteissa toimii!! :o) Joo, täytyyköhän viritellä pussilakanat sitten kesällä parvekkeelle ja ottaa torkut siellä ja samalla kuvitella, että olisi jossakin merellä! :oD

      Olen itsekin ihastunut Lexingtonin vaatteisiin ja niistäkin tulee juttua myöhemmin! :o) Tiedän niin tuon tunteen entisenä kotiäitinä, että tuntuu ettei ole rahaa ostaa mitään kivaa! :oD

      Kiva, että jätit taas kommenttia. Huomasin, että sinäkin taidat pitää blogia, tulen tutustumaan myös sinun luoksesi! :o)

      Poista
  3. Pääsin nyt oikein vauhtiin tämän Lexington-buumin kanssa! I-ha-ni-a kuvia! Omalta haavelistaltai löytyvät nuo raikkaat vaaleansinivalkoraidalliset lakanat ja myös tuota torkkupeittoa katselin beigenä sivuillanne. Mitähän materiaalia se muuten on, kun en löytänyt sieltä infoa? :)

    Harvassa asiassa olen merkkiuskollinen, mutta minulle voisi varmaan myydä vaikka jätesäkkejä, joissa lukee Lexington! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, minullakin omalta haavelistaltani löytyy jo vaikka mitä ja lista vain kasvaa koko ajan! :oD Meillä ei myymälässä tuota pussilakana settia vaaleansini-raidallisena, mutta puna-raidallisena kylläkin. Vaaleansininen saadaan kyllä tilattua, niinkuin ihan kaikkea muutakin Lexingtonia mitä ei myymälästä löydy, vaikka meillä onkin aika hyvä valikoima kaikkea. ;o) Beige torkkupeitto on aivan ihana, se on 100% puuvillaa, vaikka peitto tuntuukin aivan villaisen pehmeältä.

      Hmmm...Lexington logolla varustettuja jätesäkkejä? Kylläpä kehtaisi viedä roskia roskikseen!! :oD Itse olen ihan samalla lailla merkkiuskollinen kun Lexington on kyseessä. Jännä juttu kun puhuin juuri tänään töissä työkaverini kanssa siitä, että jos minulla olisi kaksi täsmälleen samanlaista mukia, jotka olisi mahdollisesti valmistettu vielä samassa tehtaassakin, mutta toinen olisi aito Lexington, ja toinen samanlainen kolme kertaa vähemmän maksava kopio, niin ostaisin sen Lexingtonin mukin, koska onhan se nyt Lexingtonia, eikä vain mikään halpakopio....kuka nyt sellaista haluaisi!?! :oD Tämä lähti siitä kun meillä oli puhetta tästä minun(kin) Lexington-buumista, ja siitä, että haluanko/himoitsenko joitain tuotteita vain siksi, että ne on Lexingtonia? Ja vastaus: Totta ihmeessä!! :oD

      Onpas hyvä, että nyt on joku jonka kanssa jakaa tämä Lexinton-huuma! :oD

      Poista
  4. Muki-arvonta :)

    Kiva Blogi...sattumalta löysin Villa Brickyard-blogin kautta...onneksi :) -ellu-

    VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥