7. helmikuuta 2013

Iltalukemista iltakahvilla


Tänään minulla on ollut vapaapäivä ja samalla kun mieheni kävi parturissa niin vietin sen ajan Prisman lehtihyllyllä!! :oD Joo, ei ole olevinaan parempaa tekemistä! Selailin siellä paljon sisustuslehtiä, koska en ole ehtinyt kunnolla lukemaan mitään lehtiä viime kuukausien aikana. Tällä kertaa mukaani lähti Avotakka, ehkäpä senkin takia, koska siinä oli niin pirteän keväinen kansi.


 Kun aloin kiinnostumaan sisustamisesta toden teolla kuutisen vuotta sitten, oli Avotakka ensimmäinen sisustuslehti jonka ostin. :o) Minulle on tullut aikaisemmin Avotakka useita vuosia, mutta päätoimittaja vaihdokset vuosien varrella ovat valitettavasti heikentäneet lehden laatua. Aikaa on kulunut ja kun puhelinmyyjät ovat minulle lehteä kaupanneet, he ovat kovasti kehuneet miten tämänhetkinen päätoimittaja on parantanut lehteä koko ajan. Ihan alun alkaen pidin lehdestä sen takia, koska se oli niin hieno ja klassisen tyylikäs, enkä usko, että lehti tulee olemaan enää koskaan sellainen, siksi en ole sitä enää tilannut. 


Mutta, jo hieman tätä lehteä selanneena, voin sanoa, että kyllä tämä näyttä ihan kivalta....huom. IHAN kivalta, se ei tarkoita tosi kivaa, mutta edistystä on tosiaan havaittavissa. Saa nähdä miltä tämä sitten tuntuu kun saan luettua tämän....vai onko se ollenkaan niin kiinnostava, että jäisin lukemaan sitä, selaanko sen vain läpi....niinkuin niin ja niin monet numerot, jotka vuosi sitten kolahtivat postiluukusta? Minä ahmin sisustuslehdistä kauniita kuvia....jos ne eivät puhuttele tai innosta tai syövytä upean kaunista sisustusta minun verkkokalvoilleni niin lehti lentää nurkkaan hyödyttömänä.
Aika raakaa peliä, sanoisinko! ;o) 
Toivotaan siis parasta tämän lehden osalta. :o)


Mutta nyt aion käpertyä lehden ja minun uuden Lexingtonin kahvikupposen (jonka mieheni jo melkein omi itselleen) kanssa sohvan nurkkaan. Jotkut juo iltateetä, minä juon kahvia. :o)

Ai niin, kyllähän minä olen myös leiponutkin tänään. Meillä on töissä huomenna aamupalaveri, jonne vien ihanille pomoilleni ja työkaverilleni kuorrutettuja banaani-kinuskiminimuffinsseja! :o)

Nyt hyvää yötä jokaiselle! ♥


Helene

12 kommenttia:

  1. Haluaisin olla tänään sun pomo, noi muffinssit, namskis :D
    Olen itsekin huomannut, että tietyt lehdet muuttuvat aina päätoimittajan myötä joko parempaan tai huonompaan suuntaan. MeNaiset-lehti on ainakin parantunut vuosien varrella ja siitä on tullut monipuolinen lehtinen.
    Ihanaa viikonloppua Sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Muffinssit hupenivat kyllä ihan hyvää vauhtia! :o)

      Itse tykkään lueskella oikeastan vain sisustuslehtiä, joten MeNaiset on jäänyt minulla paitsioon siitä syystä, että siinä on kaikkea muutakin mikä ei jaksa kiinnostaa. Muoti ja pukeutumis jutut on ok, mutta ostan sitten mieluummin täysin sen kategorian lehden, esim. Elle, joka on minulle joskus tullutkin. Mutta kiitos vinkistä, täytyy tsekata, että miltä uusi MeNaiset näyttää, koska nyt tämän Avotakan lukeneena minusta ei ainakaan tule Avotakan tilaajaa! :oD

      Ihanaa viikonlopun jatkoa Sinullekkin! :o)

      Poista
  2. Hei Helene!
    Aivan ihana blogi sinulla ja kadehdittava työpaikka! :) Rohkenin laittaa viestiä, kun tunnistin sinut. Ollaan samaa kosmetologikoulua käyty. Entinen Annen-oppilas siis täällä :)

    Hyvää kevään odotusta!

    terkuin, Reeta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Reeta! Voi kun mukavaa, että laitoit viestiä! Kyllä minä muistan sinut! :o) Kiitos kauniista sanoistasi. Olisi mukava kuulla myös sinun kuulumisiasi. :o)

      Ihanaa kevään odotusta myös sinulle!

      Poista
  3. Hei Helene! Ihana blogi sinulla ja kadehdittava työpaikka! :) Rohkenin laittaa viestiä, kun tunnistin sinut. Ollaan käyty samaa kosmetologikoulua, entinen Annen-oppilas siis täällä :)

    Hyvää kevään odotusta!

    toivottaa Reeta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hups, luulin, että eka kommentti ei lähtenyt :) Mä asustelen kanssa nykyisin täällä etelässä :) Töissä helsingissä siluettispa:ssa. Oletko käynyt hoidossa? ;) Tällä hetkellä nautin äitiyslomasta 3 kk ikäisen tytön ja 2-vuotiaan pojan kanssa.

      pitääkin tulla joskus sinua moikkaamaan!

      Poista
    2. Ooo, miten kivoja kuulumisia! :o) Kiva kuulla, että täällä etelässäkin on tuttuja Pohjois-Karjalasta. Ja tietenkin myös onnea lapsista, kun teillä tämä viimeisin onkin aika tuore tapaus. :o) Meidän nuorempi poikahan on nyt myös 2v10kk.

      No mutta kyllä tuo sinunkin työpaikkasi kuulostaa aika kivalta! :o) En ole siellä vielä käynyt hoidossa, mutta laitan korvan taakse. :o)

      Tule ihmeessä moikkamaan minua, se olisi oikein mukavaa! :o)

      Poista
    3. Ha haa!! Minun mieheni luki tätä ja totetsi, että nyt on tainnut vuodet mennä rouvalta sekaisin pahemman kerran...ja tottahan se on, meidän Topiashan on vasta 1v10kk!! :oD Vuoden äiti- palkintoa odotellessa!! :oD

      Poista
  4. Heippa Helene! Anteeksi kun taas vaivaan sinua, mutta nyt oli pakko kääntyä puoleesi! Törmäsin Pinterestissä tosi nättiin Lexingtonin (yllätys ;) tyynyliinaan ja ajattelin sen olevan jotain vanhaa mallistoa, kunnes löysin sivuiltanne saman vaaleanpunavalkoisena (http://www.countrywhite.fi/product.asp?sua=1&lang=1&s=5142). Sattuuko teillä olemaan tyynyä liikkeessä beigevalkoraidallisena? :) Suurensuuri kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa heippa! Voi et sinä vaivaa koskaan! Sehän on vain mukavaa, että voin olla avuksi. :o) Meillä ei valitettavasti ole tuota tyynynpäällistä beigenä. Se on viime kesän mallistoa. Mutta meillä olisi tällainen (http://www.lexingtoncompany.com/home/bed/shams/ticking-sham-201316012) tyynynpäällinen. Tämä on ihan uusin uutta kevään mallistoa. Olisiko se hyvä? :o)

      Poista
    2. Voi kurja, miten onnistunkin aina iskemään silmäni kaikkiin vanhojen mallistojen ihanuuksiin.. :D Varsinainen mattimyöhänen! Tuo linkittämäsi on myös tosi kaunis, mutta ehkä nuo hapsukat vähän häiritsevät. Noh, ei auta kuin jatkaa etsintöjä ;) Kiitos kaunis kuitenkin!

      Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥