29. kesäkuuta 2012

Ale-löytöjä ja toooosi hyvää palvelua

Niinkuin jo eilen mainitsin, kävin pari päivää sitten ostoksilla Vilassa. Tänne avattiin viime syksynä oma Vila-liike. Jostain syystä en ollut kauheasti aikaisemmin siellä käynyt, mutta nyt olen käynyt kolme kertaa lyhyen ajan sisällä, enkä oikeastaan tajua, että miksen ole käynyt siellä useammin! :o)


Kaikilla kerroilla siellä on ollut aivan tosi hyvä palvelu ja iloinen myyjä, joka oikeasti auttaa. Mutta tämä kolmas kerta toden sanoo! Jo heti ovella minut toivotetaan tosi iloisesti tervetulleeksi ja kysytään miten voin auttaa ja kuulenpa vielä myös kaikkein parhaimmat tarjouksetkin. Kun olen hetken keräillyt vaatteita käsiini ja uusien vaihtoehtojen katseleminen alkaa olla jo hankalaa, niin myyjä tulee luokseni ja sanoo, että voi viedä vaatteet jo valmiiksi sovituskoppiin odottamaan, että minun on helpompi katsella muuta! Siis aivan huippua!! 


Kun sitten menen minulle varattuun sovituskoppiin niin vaatteet odottavat siellä kauniisti laitettuina naulakkoon ja ilman hengaria olevat vaatteet viikattuina penkillä, ja laukku vieressä. Ne näyttivät siinä niin hyviltä, että kaivelin laukustani puhelimen, että saisin otettua niistä kuvankin, mutta puhelimesta oli loppunut akku!! Ei ole kyllä pitkään aikaan harmittanut akun loppuminen näin paljon! :oD Ja muutenkin meidän Vilassa on tosi kivannäköiset sovituskopit ja aina näyttää peilistä katsoessa aivan älyttömän hyvälle...ihme peilejä! :oD

Kun olen sovittanut vaatteita hetken niin myyjä tulee tottakai kysymään, että miten sujuu ja tuo uusia kokoja jos tarvis yms. Ei varmaan ihme, että ostin suurimman osan mitä olin valinnutkin. Paidan, laukun, kaksi toppia ja college jakun.

 Paita -40% tai -50%, laukku -70%, toppi -50%, toppi -20%, jakku -50%

Paita ei ehkä normaalisti ole ihan minun tyylinen, mutta päällä tosi kiva ja pitsit ihania, tottakai.


Ja tämä laukku. En todellakaan lähtenyt laukkua ostamaan, mutta normaalihintaisena melkein 100€:n aitoa nahkaa oleva laukku, niin eihän sillä alennuksella voi olla ostamatta! Ja sitäpaitsi minulla ei vielä ollut tämän väristä laukkua. Laukku on sopivan kokoinen ja siinä on tosi kaunis kuviointi pinnassa.


Tämä jakku on ihanan pehmoinen päällä. Kiinnitys yhdellä hakasella edestä, ja tämä on siitä hauska, että tämä pitenee edestäpäin kivasti. Hihat voi pitää pitkänä tai rullata vähän ylemmäksi, tykkään!!


Topit olivat myös ihanat löydöt. Ensimmäinen toppi on ihan perus pitkä toppi, väriltään tosi vaalea beige ja sekin ihanan pehmoinen, koska siinä on mukana modaalia. Myyjä kertoi, ettei se mene pesuissakaan miksikään. Väri vaihtoehtojakin oli ja pohdinkin tässä, että pitäisikö niitä käydä ostamassa vielä lisääkin koska se tuntuu päällä niin kivalta. Tämä päälimmäinen valkoinen on neuletoppi, mikä löytö! Kun sain tämän päälleni niin olo oli kuin olisin aina tällaista etsinytkin, onneksi se nyt löytyi! ;o)


Nyt vain odottelemaan, että saa pukea nämä päälle ja ottaa käyttöön!
Lopuksi liityin vielä Vilan kanta-asiakkaaksi, ja nyt vain odotellaan lisää etuja! :oD
Siis minun shoppailu kohdistui vain yhteen vaateliikkeeseen, mutta se oli sitäkin mukavampaa ja antoisampaa, suosittelen!! :o) 


Edellisessä kuvassa muuten näkyy hyvin, miten vaiheessa makuuhuone on, ja meidän tilannekkin alkaa olla vähän se, ettei oikein tänne asuntoon suurempia sisustuksia enää tehdä, niin se minun suunnittelmani luksus-makuuhuone antaa odottaa vielä. 

Ja varmaan huomasittekin, että sain VIHDOINKIN vaihdettua tuon blogin yläkuvan, mitäs pidätte siitä?


Helene

11 kommenttia:

  1. Hei!

    Ihania vaatelöytöjä olet tehnyt!!!

    Jokos teillä on tietoa uudesta asuinpaikastanne??

    Oikein aurinkoista kesänjatkoa Sinulle ja perheellesi,

    Toivottelee vakkarilukijasi.

    Uusi yläkuva on tosi kiva!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi. En vielä oikein uskalla sanoa tulevasta mitään sen enempää, mutta kerron teille kyllä heti kun jotain kerrottavaa tulee. ;o) Kiva, että pidät uudesta yläkuvasta.

      Ihanaa kesänjatkoa myös sinulle! :o)

      Poista
  2. Kauniita vaatteita ja sinun tyylisiäsi! Tuollaisen hyvän palvelun vaatekaupan minäkin tarvitsisin. Oma tyyli on ollut jotenkin kateissa viime aikoina. Huomaan, etten tykkää entisen tyylisistä vaatteistani, mutten tiedä, mistä pidän. Olen myös laihtunut 15 kg (siitä en valita!), joten vaateostoksille olisi pakko mennä. Sukujuhlatkin tulossa, huoh. Pikkupaikkakunnalla on todellakin etunsa, esimerkiksi tuollaiset kaupat. Täällä suurkaupungissa tarjontaa varmasti on, mutta kauppoja on vaikea löytää ja pitäisi vielä vieraalla kielellä hoitaa homma. Kaunis tuo yläkuva. :) -Kaisla

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos kommentistasi Kaisla! Ja onnittelut laihdutustuloksesta. Itselläni se on myös ajankohtaista, mutta aika hiljakseen täällä edetään asian suhteen! :oD

    Tuon vaatteiden tyylinvaihdoksen itsekin läpi käyneenä neuvoisin, että kannattaa hetki käyttää aikaa esim. netissä surffailuun tms. ja katsella kuvia erilaisista asukokonaisuuksista ja vaatteistä, ja etsiä mikä omaa silmää miellyttää. Sen jälkeen kun ne kaikista ihanimmat löytyvät (usko pois, kyllä niin käy!) niin mieti, että mitkä asiat asuissa tekevät niistä juuri sellaisen tyylisen ja näköisen. Vasta sitten kannattaa suunnata sinne kauppaan. Paljon helpompi kun tietää jo kauppaan mennessään, että minkä tyyppistä lähtee hakemaan. :o)

    Ja sitten kun ostat aina niitä samantyylisiä vaatteita niin ne sopivat kaikki yhteen keskenään ja vaatteiden yhdistely on tällöin helppoa.

    Toivottavasti vinkeistä oli edes hieman apua. Toivottavasti kohta huomaatkin, että uusien vaatteiden osto on mielipuuhaa vaikka se täytyisi tehdäkin vieraalla kielellä! Tsemppiä! :o)

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkeistä! Hyvä idea perehtyä asiaan ennen kauppoihin menoa. Sen olen nimittäin jo huomannut, että tuolla kaupoissa vaeltelemalla en ole mieleistä löytänyt. Ja sitten kun tietäisi mitä etsii, voisi yrittää löytää sopivia kauppojakin. -Kaisla

    VastaaPoista
  5. ihania löytöjä olet tehnyt! :) pitääpä itsekin piipahtaa naapuriliikkeessä joku kerta! ;)

    -Pilvi

    VastaaPoista
  6. Joko VILAn liikkeissä on aina hyvää palvelua tai sitten käymme samassa liikkeessa. Sillä Joensuun VILAssa saa juuri tuollaista palvelua kuin mitä kuvaat. Ne myyjät ovat aivan uskomattomia ja vainja ainoastaan hyvällä tavalla. Itsekin kävin juuri ostamassa sieltä pari mekkoa, paidan ja laukun :) Äkkiä juoksin hakemaan sovituskopista uutta kokoa ja kun myyjä huomasi tämän kuului" Voi olisit sanonut, että haluat uuden koon ,me olisimme hakeneet" :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä me muuten asioidaan ihan samassa liikkeessä!! :o)))

      Poista
    2. Saatan olla Joensuun Vilan myyjistä hieman erimieltä.. En uskalla edes katsoa liikkeeseen päin, etteivät myyjät "hyökkää" kimppuun ja tuputa kaiken maailman rytkyjä, vaikka olisin useaan kertaan sanonut vain katselevani... Enkä ole ainut joka on tätä mieltä. Mutta tietysti meitä asiakkaita on yhtä monta kuin myyjiäkin, joten toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä.. Itse en vain voi kyseisen kaupan henkilökunnan palvelua sietää.. Mutta upeita vaatteita olet löytänyt ja hyvillä alennuksilla! Ja onnea uudesta työpaikastasi! :)

      Poista
    3. Kiitos. Niin, itse asiakaspalvelu ja myyjän työtä tehneenä omasta kokemuksesta sieltä kassan takaa osaan sanoa, että itselleni ainakin kaikista tärkeintä on sen asiakkaan palveleminen ja, että ostokokemus asiakkaalle on mahdollisimman positiivinen, jonka myötä asiakas tulee myös uudestaan, MUTTA on myös ihmisiä jotka ei tykkää palvelusta. Suurin osahan asiakkaista haluaa palvelua ja vieläpä parasta mahdollista, ja lähtökohtaisesti jokainen sen myös ansaitsee, mutta täytyy kuitenkin myyjänä olla sellainen "tutka" jolla huomaa, että jos jokin asiakas ei halua palvelua.

      Itse tykkään palvelusta ja ulospäinsuuntautuneena kaikesta höpöttelystä myyjien kanssa, ja oletan aina itsekin, että kaikki asiakkaatkin siitä pitävät, mutta kerran eräs asiakas sanoi minulle, että ei halua apua. MUTTA satuin olemaan sellaisessa paikassa töissä, jossa on erityisen tärkeää, että asiakas löytää juuri sen oikean ja oikean kokoisen jutun minkä ostaa, niin olin aika hankalassa tilanteessa kun asiakas sanoo, että ei halua apua, mutta ilmiselvästi sitä tarvitsee. Hetken päästä lähestyin asiakasta hyvin tahdikkaasti ja sain kun sainkin auttaa, ja loppujen lopuksi asiakaspalvelutilanne oli samanlainen kuin kenen tahansa asiakkaan kanssa. Kassalla asiakas sanoi minulle, että yleensä hän ei tykkää palvelusta, mutta tämä kokemus oli todella kiva ja kiitti minua siitä. Aivan ihanaa palautetta asiakkaalta! :o)

      Ja pointtihan tässä jutussa oli se, että ymmärrän siis täysin, että kaikki eivät palvelusta pidä, mutta antakaa myyjälle silti mahdollisuus. Ja myyjälle voi aina kauniisti sanoa, ei pidä palvelusta tms. niinkuin tämä minunkin asiakkaani kertoi. :o) Rohkeasti shoppailemaan vain!! :o)

      Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥