29. kesäkuuta 2012

Lasten kesävaatteita...

Aloitin alennusmyynnit pari päivää sitten kätevästi "kotisohvalta". Tilasin Ellokselta kesävaatteita pikku Topiakselle. 

Niin, meillähän pojat ovat syntyneet hyvin lähekkäin toisiaan 13. ja 19. päivä huhtikuuta. Joten voisi luulla (niinkuin minäkin tein), että sitten vuoden ikäisenä Topiakselle kävisi samat kesävaatteet joita Tomas on aikanaan pitänyt mutta tiedättekös kun näin ei käynytkään!! Nimittäin Topias on kooltaan paljon isompi mitä Tomas oli, niin Tomaksen vanhat kesävaatteet ovat melkein kahta kokoa pienempiä kuin mitä Topias tarvitsisi nyt. No onneksi alkukesä on ollut niin viileä, että tämän sortsien oston on voinut venyttää hyvinkin alennusmyyntehin asti. Ja kun pojilla on ikäeroa se viisi vuotta niin ei kaikki vanhat Tomaksen vaatteet silmissä näytäkkään enää niin hirmu kivoilta (lue: vaikka silloinkin olin tarkka Tomaksen vaatteiden suhteen, niin en kuitenkaan niin tarkka kuin nyt!! :oD), niin on mukava saada joitain uusiakin. :o)

Ja miksi tilasin niitä juuri Ellokselta? No siksi, että vain siellä myydään Suomessa Vertbaudetin vaatteita. Oh, ne ovat niin ihania! Pienten vaatteet ovat niin suloisen hempeitä ja isommille löytyy myös tosi kivoja vaateita, ja huom. myös pojille. 

Tämä oli nyt kolmas kerta kun tilasin Vertbaudetin vaateita ja tässä muutamia mitä tällä kertaa klikkasin ostoskoriin.


Vertbaudetilta löytyy kivoja settejä, ylemmässä kuvassa sortsit ja t-paita. On myös erilaisia paita-settejä. Samanlaista settiä saattaa olla sekä lyhyt-, että pitkähihaisena, ja jopa myös hihattomana, ja samaan sarjaan saattaa löytyä myös alushousutkin. Värit ovat (ihanan) hillittyjä, minä en vaan kestä sellaisia lastenvaatteita, johon yhteen vaatekappaleeseen on tungettu koko kirkkaiden värien kirjo! Mutta makunsa kullakin, joku ei varmaan käsitä tätäkään, että minä en halua pukea lapsiani tämän enempää värikkäisiin vaatteisiin. :oD

Kokoja on tosi laajalla skaalalla kun mennään ihan vauva-koista (noinko se "koko" taipuu?! :oD) eteenpäin. Eli jos esimerkiksi haluaa nuoremmalle ja vanhemmalle sisarukselle samanlaisia vaatteita niin onnistuu hyvin. Ja koska Vertbaudet on ranskalainen, niin vaatteet ovat sitten aika pientä mitoitusta niin kannattaa ottaa yhtä kokoa suurempi kuin mitä nomaalisti ottaisi.

Kuvat: ellos.fi

Lisäksi tilaisin mm. Tomakselle sukkia ja syntymäpäivälahjan kummipojalleni, mutta jääköön se vielä yllätykseksi. :o)

Tällä kertaa en tilannut itselleni mitään (?!?), mutta kaupungilla sentään kävin alennusmyynneissä pyörähtämässä. Tein tosi hyviä ale löytöjä Vilasta, mutta niistä lisää myöhemmin. :o)


Helene 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥