22. kesäkuuta 2012

Ihana postipäivä

Tänään tai jos oikein tarkkoja ollaan niin eilen postipoika toi aivan ihanaa postia!! Minullahan oli viimeviikolla syntymäpäivä niin tänään tuli vielä yksi lahjapaketti!


Aika ihana, eikö totta? :o) Lahja oli ihanalta ystävältäni Eliisalta. Hän kyllä tietää mistä pidän! :o) ISO kiitos vielä kerran, tämä oli aivan ihana yllätys!


Siellä oli sisällä servettejä ja pitkiä tulitikkuja tosi kauniissa rasiassa. Ja nuo servetit...niin minun värisiä, tykkään!! 


Virittelin ne vielä minun uudelle Pentikin kerrostarjottimelle. No uusi ja uusi, ostin tämän kyllä jo poikien synttäreille huhtikuussa. :oD Valittavana olisi ollut myös kokovalkoinen tarjotin, mutta halusin kuitenkin tämän pastellisävyisen ja tykkään tästä aivan mielettömästi. Alin tarjotin on vaalea taitetun turkoosin sävyinen, keskimmäinen vanha roosa ja ylin luonnonvalkoinen. Varsi ja jalkaosa on greige (harmaa-beige)


Vaikka tämä onkin niin ihana lahja niin kaikki kiva posti ei suinkaan ollut tässä, vaan lisäksi tulivat myös uusimmat Maalaisunelma ja Talo&Koti -lehdet!! Eikä muuta, ei joutavia mainoksia tai laskuja, vain nämä, kaikki minulle!! Huippuu!! :oD

Topias halusi välttämättä osallistua kuvausjärjestelyihin, pikkusormet olivat mukana jokaisessa otetussa kuvassa! :oD

Muuten tämän päivän ohjelmassa on ollut siivoamista, ruokaostoksia ja kukkien laittoa parvekkeelle, sillä meille tulee huomenna vieraita Juhannukseksi. Poikien kummit ovat tulossa, ihana nähdä pitkästä aikaa. Voisi tästä pikkuhiljaa painua sängyn puolelle, mutta täytyy ehkä hieman vilkaista silti näitä uusia lehtiä ilta yölukemiseksi kun muuten ei ole tänään siis eilen vielä ehtinyt.

Hyvää yötä, kuulemisiin vielä huomenna. :o)


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥