15. kesäkuuta 2012

Touhua ja tohinaa ja menovinkki tälle illalle ;o)

Mistähän aloittaisi? Edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut niin paljon kaikkea, että bloggaamaan ei ole ehtinyt, tai ehkä olisi, mutta muilla tavoin rentoutuminen on vienyt voiton. :o)

Mitäs me ollaan sitten tehty? Me ollaan käyty reissussa Keski-Suomessa siellä mieheni vanhempien luona, käytiin Tuurissa Keskisen kyläkaupassa (josta lähti mukaan kassillinen urheiluvaatteita!?! Kyllä, minulle!! :oD), sen jälkeen mieheni oli viikon siellä liikuntaleirillä, jonka aikana minä kävin kampaajalla, kynsihuollossa ja ihanan Eliisan kanssa shoppailemassa. Tässä välissä Tomas myös aloitti jalkapalloharrastuksen! Sitten...auton keula kohti Helsinkiä, noukin mieheni mukaan Vierumäen kohdalta, menimme hänen serkkujensa luokse Kirkkonummelle. Sitten minun ohjelmassani oli ihanan ystäväni polttarit Helsingissä, oi että miten hauskaa siellä olikaan!! Sen jälkeen suuntasimme siskoni perheen luokse Saloon, jossa olimme puolisen viikkoa ja kaksi päivää sitten minulla oli synttärit!!! :o) Minun tädilläni on samana päivänä syntymäpäivä kuin minullakin ja äidillänikin vain muutamaa päivää aikaisemmin niin olimme eilen äitini ja kahden tätini kanssa lounasristeilyllä Pielisjoella. Ihanaa vaihtelua! :o)


Sitten se menovinkki, kun tässä on kaiken maailman menoissa päässyt niin hyvää vauhtiin niin ei kannata lopettaa. :oD Täällä Joensuussa on kesäisin auki pieni ja kiva satamaravintola Tuulaaki, jossa (ainakin) viikonloppuisin voi nautti live-musiikista. Tänään siellä on meidän häissäkin esiintymässä ollut Suomi-iskelmän SM 2011 Teo Turunen ja hänen uusi bändinsä Ote. 


Sinne siis...nähdään! :o)


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥