29. joulukuuta 2013

Kadonneita joulukalenterin luukkuja

Tässä vielä lupailemani postaus siitä miten joulu meille tuli. 
Aluksi hyvin yksinkertainen joulun kahvikattaus. Tänä vuonna en tehnyt itse sen suurempia kukka-asetelmia kotiin vaan ripottelin yksittäsiä hyasintteja sinne tänne. Pikku ruukuiksi sopivat oikein hyvin nämä Lexingtonin mukit. :o))))


Kun joulukuu oli hieman pidemmällä, koristelin joulunodotuskuusen.Kultaisen sävyisiä koristeita en kuuseen valkoisten, hopeisen ja muutamin punaisten koristeiden kanssa enää halunnut niin ripustin isot pallot koristamaan porraskaidetta, johon olin jo aikaisemmin viritellyt valkoisen havuköynnöksen ja ledivalot. :o)


Muutamia lahjapaketteja ystäville ja sukulaisille. Ja tässä tosiaankin vain muutamia. Vain lapset saivat meiltä lahjaksi jotain muuta kuin Pentikkiä, kaikki muut saivat "tyytyä" omin kätösin tehtyihin Pentikin paketteihin. ;o)))))


Jouluaaton lähestyessä etsin laatikon kätköistä tämän super-super-ihanan Lexingtonin jouluisen keittiöpyyhesetin. Tämä on siis Lexingtonin vuoden takaista joulumallistoa. Viimeisinä työpäivinä Country Whitessa kölppäsin ö-mappien ö-mappia kun muistin, että näitä vielä jäi viime joululta ja ostin yhden setin mukaan uuteen kotiin odottamaan joulua ja voi ettien että miten mukavaa oli kaivaa tämä nyt esille! ♥Country Whitesta puheen ollen....satuin katsomaan eilen televisiosta yhden vanhan Huvila ja huussi -ohjelman ja siinä jaksossa he olivat käymässä CW:ssä, ja sitten siinä oli kuvattu myös ihania omistajia Ullaa ja Jyrkiä, ja voi että minä itkin silmät päästäni kun minulla on heitä ja koko paikkaa ihan hirveän kova ikävä...ihan hirveä KOTI-ikävä! Huomaan myös, etten pysty edes puhumaan koko asiasta ilman, että minulla on jo pala kurkussa ja tippa linssissä.
Toivattavasti pääsemme täältä mahdollisimman pian takaisin...kotiin.


Helene

4 kommenttia:

 1. Mistä olet löytänyt nuo ihanat punaiset, soikiot (?) joulukoristeet, jotka sulla on tuossa yhdessä kuvassa neljän (?) pakkauksessa? Onko ne Pentikiltä? Mitä vuotta? :D Jos ne on Pentikin, niin olen juuri etsinyt tuollaisia, koska meillä on noita samoja hopeisena (mun suosikit) ja olisi kiva kerätä hopea-sinisävytteisten kuusen koristeiden lisäksi puna-kultainen setti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat munia :oD, ja joo, ne on Pentikiltä, mutta joltain vuodelta keppi ja kirves, samoin myös nuo kultaiset munat. Nyt ei ollut oikeastaan mitää tuon tyyppisiä koristeita. :o( Tykkään noista itsekin tosi paljon, ostin ne muistaakseni joskus jostain alesta. :o)

   Poista
 2. Munat? Hahhahhaa, joulumunia.. Olen koko ajan niitä kutsunut soikioiksi. ;) omani löysin Kuopiosta joskus vuonna 2006 vai 2007, myöskin alesta. Hetken elättelin jo toivoa, että Pentik on ottanut ne uudelleen tuotantoon.

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥