26. joulukuuta 2013

Happy Holidays

Hei ihanat, 
niinhän siinä kävi, että joulukalenteri jäi "hieman" puolitiehen, mutta nyt toivottelen teille kuitenkin hyvää joulua ja eritoten hyviä pyhiä! :o) Toivottavasti teidän joulu on mennyt hyvin, meillä ainakin on vietetty mukavaa ja rauhallista joulua kotona. Minun vanhempani olivat meillä kylässä, mutta lähtivät jo eilen aamulla niin eilinen päivä oli sen jälkeen pyhitetty kunnon rentoilulle, ihanaa. :o))))

Tässä hieman joulua meiltä. Ja niinhän se järjestys meni vähän uusiksi vieläkin kun ihan oikea joulukuusi kannettiin sisälle. :oD Saa nähdä mihin se vielä muuttuu kun kuusi lähtee ulos. :o)))) 

Äitini toi minulle tullessaan tuon ihanan kukka-asetelman. Kynttilän, pienen kakkuvadin ja -kuvun, sekä herkut ostin töistä ennen kun jäin pienille jouluvapaille. :o)

Tämä ystävältäni saatu Marmeladi purkki sai myös täytettä Finlandia-kuulista. :o)


Jouluvapaat alkavat itselläni olla jo ohi, sillä menen heti huomenna töihin. Toivottelen kuitenkin vielä teille, jotka vietätte loppuvuoden lomaa, hyvää loman jatkoa! :o)

Palaan ehkä vielä yhden postauksen verran meidän jouluvalmisteluihin, koska oikeastaan kuvailin aika paljon kaikkea ja valmistelin postauksia, mutta siihen se aika sitten loppuikin. :oD


Helene


2 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunis joulukoti teillä :)
  Hyvää loppuvuotta sinne työrintamalle ja onneksi kohta taas on juhlan aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo! ♥
   Juu, uutta vuotta odotellessa....hyvää loppuvuotta myös sinulle! :o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥