7. joulukuuta 2013

5. 6. ja 7. luukku

Tässähän vierähti pari päivää taukoa kalenterista, mutta nyt tulee sitten kolme luukkua kerralla. ;o)
Meillä on kotona muuttunut järjestys olohuoneessa ja työhuoneesta on tullut Topiaksen huone niin puuha on riittänyt. Mylläkkä alkoi heti kun mieheni tosrstaina tuli leiriltä kotiin ja homma jatkui eilen. Eilen virittelin ulos myös ulkovaloja. 

Töistähän löytyy aivan ihania joulujuttuja ja varsinkin nämä valkoiset paperitähdet ovat aivan iik-ihania. :o)))


Kun meillä ei ole enää työhuonetta, työpöytä siirtyi meidän olohuoneeseen. Ei huono, koska meillä on aika tilava olohuone. (Pahoittelen tsas tätä kuvan laatua näin pimeällä!!)


Tähdet odottavat ripustamista. Työpöydän kanssa on tulossa toisenlainen tuoli, jonka verhoilen uudestaan, tai teen siihen uuden päällisen. 


Minulla on tällainen kalenterikynttilä, joka...hmm...palaa aika hitaasti. :oDDD 
Ok, en muistanut tätä kynttilää ihan joulukuun eka ja laitoin tämän palamaan vasta pari päivää sitten, mutta ottaen huomioon kuinka pitkän aikaa olen tätä polttanut ja kuinka vähän tämä on kulunut, niin en tiedä saanko myöhästymistäni kurottua kiinni ennen jouluaattoa ollenkaan!! :oD Ostin kynttilän viime joulun jälkeen Country Whitesta. Täytyy kyllä antaa pointsit tälle kynttilälle, yleensähän nämä tämänkaltaiset kynttilät palaa hujahtavat alta aikayksikön ja helposti useampi päivä kerrallaan, mutta tämä ei. :o))))


Olohuoneen järjestys muuttui sitten ihan kokonaan ja tuttu joulunodotuskuusihan se siellä nurkassa on. :o))) Laitan laajempaa kuvaa kunhan kaikki on paikoillaan. Töistä löysin kuuselle kivan korin, koska tämän kuusen jalka/jalusta ei ole mitenkään kovin kaunis.



Töistä ostin myös kotiin uuden Kranssi-sarjan joululiinan. Se on ihan täydellisen värinen meille, eikä ole myöskään pelkästään jouluinen, joten se menee käpy- ja kukkakuvioinnin puolesta myös koko talven.


Eilinen itsenäisyyspäivä meni siis kotona tuohutessa, ja aloin katsomaan presidentin itsenäisyyspäivän juhlaa vasta siinä vaiheessa kun juhlakonsertti alkoi. Tykkäsin. :o)


Tänään olin töissä, ja nyt alan valmistautumaan työpaikan pikkujouluihin. ;o)

Huomiseen!


Helene

8 kommenttia:

 1. Teillä on niin kauniin tunnelmallista! Ja tollaisia paperitähtiä olen juurikin etsinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon taas SatuMaria! ♥ Hyvä, että löysit ne täältä! ;oD

   Poista
 2. (...Huominen meni jo ...montakin kertaa;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kehveli, minä kirjoitin sen oikein tähän postauksen loppuun?! :oD
   Niinhän tuo meni.... :oD
   Noo, better luck next time! :oDDDD

   Poista
  2. Ei pahalla Helene, siis tuo mun huomiseen viittaava kommentti ;). Täällä odotellaan vaan niin kovasti sun päivityksiä aina ni tuntu tuo huominen niin kovin kaukaiselta ;D. Saanhan anteeks,saanhan ;)?

   Poista
  3. Saat anteeksi! :oD En ottanut sitä pahalla ollenkaan. :o))))

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥