31. maaliskuuta 2013

SUURI Pääsiäiskortti postaus


Tässä tämä tulee!! 
Valmiit pääsiäiskortit!!
Syy melkein viikon mittaiseen blogitaukoon! :oD
Tein kortteja 50 kpl, siksi niiden tekemiseen kului niin paljon aikaa, mutta se tunne kun saa kaikki kortit valmiiksi ja voi ihastella kättensä työtä....sitä ei voita mikään! Paitsi ehkä se kun saa kortit kirjekuoriin ja postimerkit päälle! :oD 


Tähän alkuun hieman väliaika kuvia. 
Korttipohjan päällä on kaksi taustapaperia. Alla yksivärinen, ja päällä kuviopaperi. Alkuun suurin työ oli sommitella korttipohjat ja molemmat taustapaperit sopimaan yhteen. Korttipohjia oli viittä eri sävyä: vaaleanpunainen, vaaleankeltainen, vaaleanvioletti, vaaleanoranssi ja vaalea mintunvihreä. Yksivärisiä taustapapereita oli neljää eri sävyä: hyvin haalea vaaleanpunainen, vaaleansininen mintunvihreä ja vaaleanvioletti. Ja kuviopapereita olikin sitten n. 14 erilaista.


Aluksi vanhensin molempien taustapapereiden reunat. Ensiksi kulutin papereiden reunat karheaksi, ja sen jälkeen tummensin ne ruskealla musteella. Sen jälkeen ompelin taustapaperit yhteen ompelukoneella. Lopuksi liimasin paperit kiinni korttipohjaan.


Seuraavaksi tein kuvioleikkurilla piparireunaisen soikion ylijääneistä kuviopapereista Hauskaa Pääsiäistä- leiman taustaksi. Käsittelin myös soikion reunan tummaksi. 


Jotta 3D-kuvat erottuisivat kuviopaperista hyvin, ja ettei lopputulos näyttäisi sekavalta, tein samanlaiset soikiot taustaksi yksivärisestä haalean vaaleanpunaisesta kartongista. Tummensin reunoja aavistuksen vaaleammalla musteella.


Sitten liimasin 3D-kuvan soikion päälle. Varsinaiset 3D-osat kiinnitin pienillä teippityynyillä.


Sen jälkeen kiinnitin kortteihin pitsinauhat ohuella kaksipuoleisella teipillä.


Seuraavaksi oli isojen kukkien vuoro. Kukat ostin valmiina, mutta tummensin niidenkin reunat korttien muuhun tyylin sopivaksi. Liimasin kukan pitsin päälle kuumaliimalla, kiinnitin kukkien keskelle pyöreän glitter-tarran, ja lopuksi koristelin kukat valkoisella glitter-liimalla.


Samaa valkoista glitter-liimaa käytin myös taustasoikion reunojen koristeluun. 3D-kuvissa oli valmiit glitter-koristukset.


Aivan lopuksi tein nuo pienet helmien näköiset koristukset reunoihin helmiliimalla, jota on saatavana useassa eri sävyssä.

Näissä kuvissa ei kovin hyvin erotu kuvien 3D:mäisyys, mutta tässä seuraavassa se kyllä näkyy kun käsi on ollut hieman epävakaa ja pupulla näyttää olevan kaksi nenää!! :oD


Itse olen tyytyväinen korttien lopputulokseen, harmi vain kun ne ovat nyt tehty, koska näiden tekeminen vain on niin superkivaa. 
Minun mieheni sanoi jossain vaiheessa tätä projektia hyvin kannustavasti, että kuinka paljon aikaa ja rahaa säästäisinkään kun en näitä kortteja tekisi! Ai että miten yhtä paljon asiasta innostunut mies minulla täällä onkaan!!! :oD Mutta sanoin hänelle, ettei se pointti olekkaan siinä, vaan tekemisen ilo on pääasia. Minä oikeasti rentoudun näitä kortteja tehdessä, se on kuin terapiaa! :o) Tosin tämä terapioisi minua paljon enemmän jos joka kerta ei tulisi niin kauhea kiire lopussa! :oD

Ja loppuun toivotan (vielä kun ehdin) oikein
Ihanaa Pääsiäistä 
teille kaikille!! 
♥ ♥ ♥


Helene

19 kommenttia:

 1. Hei
  Aivan mahtavia kortteja!! Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Kerttu! Hyvää pääsiäisen jatkoa myös sinulle! :o)

   Poista
 2. Kauniita kortteja ja hyvää viimeistä pääsiäispäivää :)

  VastaaPoista
 3. Siis sä oot niin pro askartelujutuissa :) Valtavan hienoja kortteja ja toivottavasti vatsaanottajat osaavat arvostaa hienoja korttejasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, vai oikein pro...hih. :o) Kiitos paljon, juu toivottavasti vastaanottajat tykkäävät myös. :o)

   Poista
 4. Uskomattoman hienoja kortteja olet tehnyt! Ja kaunis blogi sinulla, ja sellainen työpaikka josta haaveilen :) olen kylläkin sairaanhoitaja mutta sisustamisen ja kaikki siihen liittyvä on hyvin hyvin lähellä sydäntä. Sait minusta blogiisi uuden seuraajan :)
  Terveisin Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne ♥, mukavaa, että olet löytänyt blogiini. Tervetuloa mukaan! Sisustaminen vei aikanaan minunkin sydämeni, ja on ihanaa, että sitä saa tehdä myös työkseen. :o)

   Poista
 5. Ihania! Voi niitä onnellisia joiden postilaatikkoon joku näistä tupsahti!

  VastaaPoista
 6. Ihania kortteja, olisinpa onnekas ystäväsi <3

  VastaaPoista
 7. MOi,
  silloin tällöin täällä on nyt tullut piipahdettua ja jälleen löytyi ihasteltavaa.
  Valtavan isotöisiä kortteja oletkin tehnyt, mutta kyllä lopputulos on työn arvoinen.
  Oikeassahan se miehesi on, mutta ymmärrän vallan hyvin pointtisi! Minäkin väkerrän itse kortit, joskin en läheskään noin monivaiheisia ja totta on sekin, että terapauttista hermoja lepuuttavaa touhua korttien väkrääminen on..... paitsi se loppukiireen osuus ;)

  Aurinkoista kevään jatkoa ja terkkuja taas "rva Pinkki Violetille"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :o) Ja tosi hyvä kuulla, että jollekkin muullekin voi tulla lopussa kiire!! :oD Kyllä tämä korttiaskartelu vain vie niin mukanaan. :o)

   Kerron terveiset eteenpäin! :o)

   Poista
  2. Kiitos, terveiset saatu! Ja juuri on puikoissa kirkkaan pinkkiä lankaa, jos siitä joskus valmistuisi jokin neulepusero... Terkkuja!

   Poista
 8. Kiitos kortista, se on livenä vieläkin kauniimpi, mitä tietokoneen ruudulta katsottaessa! <3

  VastaaPoista
 9. Ihana kortti, kiitos paljon!
  -Pia-

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥