19. maaliskuuta 2013

Korttipajalta...


Täällä kortteilu on lähtenyt käyntiin varsin verkkaisesti. 
Tällä hetkellä sommittelen erilaisia papereja ja kartonkeja keskenään, jotka sopivat noihin ihaniin löytämiini helmiäiskorttipohjiin. Korttipohjat ovat merkiltään Anita's. Nämä ovat huomattavan edullisia ja todella laadukkaan oloisia. Minulla on yleensä ollut käytössä juuri samaisen merkin valkoisia neliönmuotoisia korttipohjia ja ovat olleen käytössä tosi tosi hyviä. Tällä kertaa en vain voinut vastustaa kiusausta ja ostaa näitä uusia ihanan sävyisiä pohjia.


Lisäksi löysin näitä aivan taivaallisen kauniita kuviopapereita. Voin melkeimpä vain levittää paperit pöydälle ja katsella ja ihailla niitä! :oD Paperit ovat Docrafts Papermania Vintage Notes sarjaa. Juuri näissä papereissa on sellainen aivan aavistus pintakuviointi, jonka vuoksi paperi tuntuu aivan kankaiselta! :o))))

 Korttipohjat ja paperit ovat Sinellistä.

 Ihania kevään pastellisävyjä!! ♥


Helene

6 kommenttia:

 1. Korttien väkertely on mukavaa puuhaa, kauniita pastellinsävyisiö korttipohjia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin! On ihana uppoutua askarteluun, se on kuin terapiaa!! :oD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Cride, niin on! Kävinkin ostamassa noita papereita ja koristeita lisää, että voin tehdä enemmän kortteja! Yhdessä paketissa on "vain" 32 paperia! :oD

   Poista
 3. Korttien tekeminen voi olla myös koukuttavaa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä!! Ja nautin niiden askartelusta valtavasti. Sanoikin miehelleni, että jos voisin elättää itseni kortteja tekemällä niin varmasti tekisin niin! :o))))

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥