16. maaliskuuta 2012

Sisustuspohdintoja ja inspiraatiota

Onpahan taas blogitaukoa pidellyt!!

Pahoitteluni siitä, mutta mieleni ovat vallanneet, tai suorastaan sekoittaneet uudet sisustuspohdinnat. Ja koska se suorastaan sekoittaa, en siitä syystä ole kyennyt niitä täälläkään tätä ennen pohtimaan. :oD

Tämä oma koti se nyt päätä vaivaa. Olen saanut pari asiakastyötä päätökseen, ja nyt on liikaa aikaa pohtia mitä täällä omassa kodissa saisi tehtyä. Tiedättehän, kevät tulee jne. jotain uutta siis. ;o) 

Ongelmaksi on muodostunut se, että kun pitää niin monenlaisesta. Mihin suuntaan lähtisi, mutta pointti on se, että nyt tulee muutosta. Minun sisustusopettajalleni voin lähettää terveiset, että nyt alkaa sisustusmaku kehittyä pois siitä pelkästä valkoisesta maalaisromantiikasta, usko tai älä!! :oD Silmääni on alkanut miellyttää enemmän ja enemmän erilaiset kuosit, jonkin verran hillityt värit ja hieman amerikkalainen sisustustyyli. Kaikkia näitä yhdistää myös sanat tyylikäs, elegantti ja ylellinen, hih!

Mutta mausteeksi kaikelle ylelliselle ja hienolle tuon sitä rosoista maalaisromantiikkaa, mutta sellaisia mummola-ruusu-pitsejä ja pannuja ja kattiloita tuskin enää nähdään. Värimaailma pysyy hyvin vaaleana, ja uusin väri mihin olen niin tykästynyt, jopa suorastaan rakastan sitä, on tämä uusi väri kombo, nimeltä GREIGE. Yksinkertaisesti: grey + beige = GREIGE. Tulen tekemään tästä oman postauksenkin lähiaikoina.

Nyt ensimmäisenä muutoksen alla omassa kodissa on makuuhuone, ja nämä seuraavat upeat kuvat toimivat suurena inspiraationa siihen.


Kuvat: täältä ja täältä


Oikein ihanaa viikonlopun alkua kaikille!

Huomenna on luvassa herkkuohjeita, sillä jo tänä aamuna minulla oli kylässä kaksi täydellistä naista poikineen ja huomenna Topiaksen kummisetä tulee kyläilemään, joten täällä on leivottu oikein urakalla.

Huomiseen! :o)


Helene


5 kommenttia:

 1. Ylellistä, ylellistä! :) kuvien perusteella hyvältä näyttää tuleva makari. mun suosikki oli kolmas kuva.
  Hyvää viikkistä!

  VastaaPoista
 2. Parissa ekassa kuvassa taitaa olla Kylie Minogue at home -tyynyjä. Ne on mageita, meillä on itseasiassa duunissa niitä! :)

  -M

  VastaaPoista
 3. Ninnu: Juu kyllä kolmas on aika ihana, tosin kaikki on niin ihania, että on tosi vaikeaa omaa suosikkia valita. Sää nähdä mitä siitä makuuhuoneesta sitten tulee. ;o) Hyvää viikonloppua teillekkin!

  M: Juu kyllä on, ja itseasiassa suurin osa näistä kuvista on Kylie Minogue at homen. Linkit lähteisiin löytyvät kuvien alta.

  Vai on teillä töissä näitä, lucky you! Tosin kyllä täällä Joensuussakin niitä myydään. Mä kyllä ajattelin, että kun seuraavan kerran olen siellä päin niin tuun moikkaamaan sua, sen verran ihkulta toi sun työpaikka näyttää! ;o) Sieltä ei varmastikkaan tarvitsisi tyhjin käsin lähteä kotiin! :oD

  VastaaPoista
 4. Jep!
  Noi Kylien tekstiilit on aika mageita! :)
  Tervetuloa moikkaamaan! :) Pakko myöntää, että töissää viihtyy hyvin ;)

  Terkkuja!

  -M

  VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥