31. maaliskuuta 2012

Mennyt viikko, osa 2 ja blogin ulkoasu


Aivan kuin menneellä viikolla olisi tapahtunut niin paljon, että täytyy nämä postauksetkin jakaa kahteen osaan, mutta ajattelin kuitenkin laittaa tämän erikseen.

Kun Topias oli hieman tervehtynyt niin lähdimme käymään kaupoilla, tai siis ihan vain Prismalla. :o) Sillon oli päivällä jo niin lämmin, että tarkenimme lähteä pelkässä neuletakissa ja huivissa.


Olen niin tyytyväinen, että olen saanut kasvatettua hiuksiani jo edes tämän verran pitkiksi. Voin jopa laittaa ponnarin hieman ylemmäksi sillä tavalla, että sitä itse ponin häntääkin jää siihen jo jonkin verran, eikä pelkästään mikään töpö. :oD


Ja minun ikisuosikit päällä, Cubuksen beige huivi, Glitterin isot helmikorvakorut ja Lumene Natural Coden huulikiilto, sävy 8 pink sugar.


Minulla on tällainen pikku apuri, laukun kantaja kotipihassa. Autolle ja takaisin, sen takia "koska äitin täytyy kantaa Topiasta" <3


Tomaksen hattu, neulepaita ja huivi H&M:ltä.


Ja mitä kaupasta ruokaostosten lisäksi tuli ostettua? Tämä uusi Koti ja keittiö -lehti. Suosittelen, koska lehti oli täynnä toinen toistaan kauniimpia koteja, ja oli muuten vielä tajouksessakin! ;o)


Ja sitten ostoskoriin päätyi myös kukkia, keltaisia kukkia. Tulppaaneja, ja sitten Prismalla oli myynnissä loistava 6-pack Tete-a-tete narsisseja, joten ostin sen ja nyt niitä on ripoteltu ympäri kotia. Kuten uudesta yläkuvasta näkeekin. :o)

Niin, vihdoin ja viimein sain vaihdettua blogin ulkoasua. Tausta värin vaihdoinkin jo jokin aika sitten hieman vaaleammaksi ja aavistuksen verran harmaammaksi, mutta sitten (liian) pieni yläkuva jäi näyttämään entistäkin synkemmältä ja voi, että kun tämä asia vain jäi ja jäi...

Mutta nyt, kuva on isompi, keväisempi ja KELTAISEMPI. Uskomatonta miten kevät ja Pääsiäinen voi tehdä sen, että väri josta ei niin paljoa muuten perusta, niin sitten se onkin ihan suosikki?! Hassua. Joten lisäsin keltaista tänne blogiinkin. Yläkuvassa näkyy myös kurkistus meidän makuuhuoneeseen joka on NIIIIIIN vaiheessa. Pitkään olimme siellä täysin ilman verhoja, koska en ole löytänyt mieleisiäni (vietin taannoin kaksi tuntia Eurokankaassa, ja silti lähdin sieltä tyhjin käsin! :oO), mutta nyt laitoin sinne kuitenkin väliaikaisverhot. Makuuhuoneessa on siis vaihtunut järjestys, mutta suuremmin laitan siitä kuvia sitten kun se on valmis.

Loppuun vielä ihana inspiraatiokuva Pääsiäiseen.

Kuva täältä

Ai niin, olenko muuten maininnut, että Pääsiäinen on ehdottomasti vuoden paras juhla...heti Joulun jälkeen tietenkin. On ihanaa kun koti on jo kukkien myötä hieman "pääsiäisempi", mutta vielä muut pikku jutut ruohot yms. niin sitten on hyvä. 
Laitatteko te Pääsiäistä kotiin, ja millä tavalla?

Täällä viikonlopun ohjelma jatkuu hyvin pitkälti askartelujen merkeissä. Ja myöhemmin illalla ihanaakin ihanaisempi Terra Nova. Minä olen NIIIN koukussa siihen sarjaan. Se on muuten pitkästä aikaa sarja, jota me katsotaan minun mieheni kanssa yhdessä. Meidän maku ohjelmien suhteen ei aina mene ihan yksiin. :oD Mutta muistakaahan katsoa klo. 21.00 MTV3-kanavalla! ;o)


Helene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥