14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut hyvä päivä. Meillä oli tänään ohjelmassa kahvittelua kaupungilla mummon kanssa, sekä illasta Topiaksen kummitädin vierailu. Kivaa oli ja sain ko. ihanaiselta ystävältäni lahjaksi hänen itsensä tekemän kauniin rannekorun. Kiitos!! <3 Kuvia siitä ehkäpä myöhemmin. 

Tässä ystävänpäivän kunniaksi kuva meidän pikku Topiaksesta pinneineen! (Hän varmaan vuosien päästä kiittelee kovasti kun äiti on tällaisen kuvan mennyt hänestä nettiin laittamaan!! :oD) Hänellä alkaa hiukset olla jo aika pitkät, ja ne menevät aina silmille niin pinnihän niihin oli laitettava. Minun vanhoista pinnikätköistä ei kovin maskuliinisia pinnejä tähän hätään löytynyt niin tällä mennään nyt!! :oD Ainakin tämän päivän teemaan hyvin sopiva! :o) (Juu ja päivän soseet löytyvät olkapäältä! :oD)Oikein hyvää ystävänpäivän iltaa kaikille!


Helene

4 kommenttia:

  1. Kiitos, samoin vielä myös sinulle. Vaikkakin vähän myöhässä. :o)

    VastaaPoista
  2. Onpas hän kasvanut sitten viime näkemän. :) Ihana postaus tämä, kuten edellinenkin. Nyt katseet vaan entistä ehompaan ja yllätyksiä täynnä olevaan tulevaisuuteen! Tosiaan, koti on siellä, missä on perhe. <3

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos Suvi ihanasta ja kannustavasta kommentista!! <3

    VastaaPoista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥