29. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uusi ihana kamera


Hei ihanaiset siellä ruudun toisella puolella. Apua, nyt sitten vierähti kuukausi edellisestä postauksesta! Mutta olen pähkäillyt täällä saman ongelman kanssa kuin monet muutkin bloggaajat...tämä pimeys. Ja kun itselläni parhain kuvauskalusto rajoittui lähinnä pelkkään kännykkäkameraan niin voi että sitä turhautumisen määrää kun kameraan (tai siis puhelimeen) tallentuu vain pelkkää moskaa. Lisäksi "vanha" puhelimeni alkoi myös hieman oirehtia niin aloin pohtia uuden puhelimen vaihtoa ja siitähän se sitten lähti. Päätin (pitkällisten pohdiskelujen jälkeen), että nyt laitan koko paletin kerralla kuntoon, ettei tarvitse jatkuvasti tuskailla tämän asian kanssa. 

Rakastan yli kaiken ihanan Jonnan Jonnamaista-blogia, ja jo heti alkuun ihastuin hänen kamera-objektiivi komboonsa täysin, ja niinpä yli vuoden haaveilun jälkeen tein päätökseni ja ostin itselleni tämän ihanan uuden kameran. ♥


Kyseessä on siis Olympuksen PEN Lite E-PL5-minijärkkäri, Olympuksen 45mm F1.8-objektiivilla.


Olen kyllä niin onnellinen tästä sijituksesta jo tässä vaiheessa, ja en millään malttaisi odottaa, että pääsen tämä kauniin kameran kanssa tosi toimiin. Juu, tässä kävi niin, että kun tilasin tätä kameraa niin näppäränä tyttönä unohdin tilata tähän muistikortin, joten se täytyy käydä vielä ostamassa. :o)))))


Tämä kamera on niin ihanan värinenkin...samaan pakettiin tilasin jo valmiiksi Manfrotton-jalustan, joka sekin on kauniin valkoinen. ♥ 


Mites sitten se itse puhelin....no sekin meni vaihtoon ja vaihtoon meni myös merkki. Olen ollut aika Nokia-uskollinen aina, mutta nyt päätin hankkia itselleni iPhonen, myös senkin takia, että oma tablettikin on ollut harkinta listalla, ja nimenomaan iPad niin tämä setti toimisi myös hyvin yhteen. 


Applen tuotteet ovat niin kauniissa valkeissa rasioissakin, josta muut saisivat kyllä ottaa mallia. 


Tämän postauksen kuvat olen ottanut uudella iPhone 5s:llä. Tämä itse puhelinkin on kaunis kuin koru kultaisilla yksityiskohdilla. Näette tämän sitten hieman myöhemmin. :o)

Nyt kun kamera-asia on kunnossa niin uskon, että tämä blogikin kehittyy sen myötä hieman parempaan suuntaan. Intoa ainakin on kovasti. :o))))

Niin, meinasi ihan unohtua....oikein hyvää alkanutta vuotta teille kaikille!

Helene

6 kommenttia:

  1. Hyvät hankinnat :-) Itsekin juuri siirryin omppu-luuriin, iPad ollut jo puolisen vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, kiva kuulla taas vain kehuja Applen tuotteista. Minun kaverinikin toivotti minut tervetulleeksi "omenatarhaan". :o))))) Tähän mennessä olen itsekin ollut hyvin tyytyväinen valintaani.

      Poista
  2. Just sitä kameraa olen halunnut jo pitkään. . Kiva, nyt kuulee Sun mielipiden ja näkee millaisia kuvia tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin haaveillut tästä vaikka kuinka kauan, ja olen niin onnellinen kun sain päätökseni (tämänkin) suhteen tehtyä. Ensimmäiset testiotokset kameralla ilman sitä muistikorttia ovat olleet innostavia, ja kohtahan sitä sitten täälläkin näkyy, että mihin minä sillä pystyn. :o))))

      Poista
  3. Voi ihana Helene! Mahtavaa, että hankit viimein kameran - et varmastikaan tule katumaan valintaa :) Tuossa pienessä paketissa on kokoonsa nähden loistava kuvanlaatu ja onhan tuo PEN vaan niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kyllä, tämä on niin kaunis. :o))) Tähän mennessä olen ollut kyllä todella tyytyväinen valintaani, vaikka kyllähän tämä uusi kamera opetteluttaa varmasti vielä jonkin aikaa ennen kuin tottuu, ja löytää ne parhaimmat säädöt eri otoksiin jne...

      Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥