29. tammikuuta 2014

Päiväpeitto pohdintaa


Nyt kerron jo heti kärkeen, että tämän ja seuraavan postauksen kuvat on otettu vielä sillä minun vanhalla puhelimella, joten älkää säikähtäkö, että uusi kamera olisi jo käytössä ja kuvan laatu tätä luokkaa. :oD

Eli päiväpeitto pohdinta on tämän illan aiheena. Makuuhuonetta en olekkaan aikaisemmin suuremmin kuvaillut, mutta kuvailen sen teille tarkemmin sitten....you know. ;o) Keskitytään nyt vain tähän päiväpeittoasiaan. Meillä on tällä hetkellä käytössä Pentikin Satakieli-sarjan päiväpeitto. Satakieli oli vuoden 2006 kevät mallisto (ja aivan ihana mallisto olikin), eli siitä on aikaa 8 vuotta. Siis meillä on ollut jokin sisustusjuttu taukoamatta käytössä/esillä niin kauan??!! Kertonee siitä kuinka paljon olen siitä pitänyt, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että sen aika on ohi.


Peitto on ensinnäkin tyyliltään jo aivan vääränlainen...liian romanttinen, ja luonnonvalkoinen värikin on liian pliisu tämän hetkiseen tyynykasaan nähden. 


Suunnitelmissa on, että hankin seuraavan päiväpeiton Lexingtonilta, ha haa, mistäpä muualtakaan! Ongelma onkin, että en ollenkaan osaa päättää, että minkä minä niistä valitsisin. 


Ihan aluksi olin sitä mieltä, että se olisi tällainen beigen värinen tähtipäiväpeitto, mutta mietin, että olisiko sekään "tarpeeksi" pliisun fiiliksen poistamiseen. Toinen hyvä vaihtoehto olisi sama peitto harmaana, mutta olisiko se sitten liian harmaa...mutta, olisiko, olisiko, mutta....Sitten äkkäsin meidän Tomaksen päiväpeiton, jota halusin kokeilumielessä kokeilla, että miltä näyttäisi sama peitto tummansinisenä:


Paaaaljon parempi kuin entinen Pentikin peitto, mutta olisinko kuitenkaan niin värikäs, että haluaisin meillekkin tällaisen peiton? Ehkä en, kontrasti alkaa olla jopa vähän liian suuri, vai mitä mieltä olette? 


Ehkäpä sen ei tarvitse olla tämä tähtipeitto, koska Lexingtonilta löytyy myös paljon muita ihania vaihtoehtoja, mutta mikä niistä, siinäpä vasta pulma....vaihtoehtoja löytyy täältä.Mieleeni on myös hiipinyt mielikuva viime syksyn mallistossa olleesta Patch Quiltistä, joka kaihertaa mielessä, koska se voisi olla juurikin "se oikea" päiväpeitto. Muistin virkistämiseksi tässä kuva myös siitä. Tämän peiton kohdalla vaan voi tulla vastaan se ongelma, ettei tätä saa enää mistään...


*Huokaus*, onhan se aika ihana. :o)
Tässä olisi nyt sitä värin vaihtuvuutta, mitä ehkä kaipaan ettei lopputulos ole niin tylsä. Hieman myös sitä tummansinistä, jota olisi kiva laittaa vähän myös makuuhuoneeseen.

Kysymyksiä, kysymyksiä...pohdintaa, muttei yhtään vastausta. 
Mitä mieltä olette?


Helene

5 kommenttia:

 1. Onpas kaunis makuuhuone ja päiväpeite. Tilasin itsekin tähtipäiväpeitteen, sitä odotellessa ihastelen kuviasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Makuuhuone on vielä kuitenkin ihan kesken kun yhdeltä seinältä puuttuu vielä tapetti ja verhotanko puuttuu ja kaikki listat kun päätin, ettei uusia listoja laiteta paikoilleen ennen kuin lattia vaihdetaan. Saa nähdä siten, että milloin valmistuu! :oD
   Tähdet on kyllä niin kivoja aina, että...ihan missä muodossa ja melkein muissa tahansa. :o)))))

   Poista
 2. Mun mielestä myös tuo tummansininen tähtikuosi menee liian villiksi ja rauhattomaksi. Mutta entäs tummansininen ilman niitä tähtiä? Toi sun haikailema ei-enää-myynnissä päiväpeitto on muuten tosi magea :) Kaipaisin itse myös jotain uutta kivaa omaan makariin.. lähinnä koristetyynyjen muodossa, mutta on tosi vaikea löytää hienoja ja laadukkaita limenvihreisiin seiniin ja tumman ruskeaan päiväpeittoon sopivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä olin kokonaan unohtanut vastata tähän...
   Mä en oikein tiedä, että olisko se yksivärinen tummansininen sitten liian tylsä, ja olisko sitten liian tummakin....onpas tämä nyt hankalaa! :oD Sun kannattaa tsekata Linumin tyyny valikoimat. Sieltä varmasti löytyy teidänkin makkariin vaikka kuinka monta hyvää vaihtoehtoa. :o) Country Whitessa on varmasti koko Etelä-Suomen laajin valikoima, ja jos ei jotain ole hyllyssä niin sen voi tilata. :o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥