29. heinäkuuta 2013

Lexintonin syksy, inspiraatiota uuteen kotiin

Lexingtonin syksyn mallisto alkaa pikkuhiljaa tulla näkyviin heidän nettisivuilleen. 

Case Kajaani:
Niinkuin jo edellisessä postauksessa kerroin, olemme löytäneet Kajaanista meille kodin. Kyseessä on reilu sata neliöinen rivitalo neliö, ja voi että olen innoissani siitä, että vihdoin meillä on ihan ikioma koti, eikä tarvitse katsella vuokra-asunnon valkoisia seiniä tai miettiä, että mitä juttuja kannattaa tai siis ei kannata hankkia tms. pelkän vuokra-asunnon takia jne. Nyt saan laittaa uuden kodin juuri mieleisekseni!! Eli Suomeksi sanottuna: Juuri niin paljon Lexinton kun haluan!! :oD 

Itse tutustuin Lexingtonin tulevaan syksyyn  pintapuolisesti  jo alkuvuodesta kun sain käsiini syksyn esitteen, hih. Jo silloin suosikki kuvakseni nousi tämä ensimmäinen kuva. 
Oh, niin ihana makuuhuone!! 


Jos jotain vaihtaisin edellisestä niin ne olisivat nuo sängyn päälliset tästä seuraavasta kuvasta. :o)


Olen aivan heikkona Lexingtonin tyynyihin. Oikealla puolella oleva nukkumatyynykin on niin kiva, että voisin oikein hyvin kelpuuttaa sen koristetyynyksikin. :o)

Syksyksi Lexingtonille on tulossa paljon harmaita juttuja. Esimerkiksi vasemmalla oleva Arts & Craft  - basic tyynynpäällinen tulee nyt harmaana. Lisäksi on mm. tummansinistä ja viininpunaista. 
Tämä ihanuus on aitoa nahkaa....ja tämä näyttäisi minun syksyisessä Lexington-sisustuksessani aivan täydelliselle, mutta mutta mutta...finanssipolitiikan huomioon ottaen tätä täytyy harkita hyvin hyvin tarkkaan! :oDHarmaita tekstiilejä on tulossa myös keittiöön. 
Pssst. nuo servettirenkaat ovat jo nyt loppuunmyyty Lexingtonin nettikaupasta!


Kuumaa juotavaa syksyisellä terassilla villaiseen vilttiin kääriytyneenä kynttilän valossa. Siitä voisi olla minun syksy tehty. ;o)


 Näitä kuvia kun katselee niin syksyn, ja viilenneiden hämärien iltojen tulo ei tunnu yhtään pahalta.
♥ ♥ ♥

(Kuvat: Lexington Company)

Vaikka vielä onkin kesä ja helteisiä päiviä niin eihän syksyn tulemiseen valmistautuminen ole kuitenkaan vielä liian aikaista, eihän?? Nimittäin eilen tänne minun blogiini oli tultu hakukoneesta haulla valkoinen joulukuusi jotkut ne suunnittelee jo joulua!! :oDDDD Niin, ja pakkasinpa muuten eilen töissä ensimmäiset joululahjoiksi menevät paketitkin!! :oD

Joo, ehkä ihan turha nauraa, koska kyllä se joulukin on jo ihan kohta ovella, ihan huomaamatta...kääk. No, nautitaan kuitenkin kesästä vielä niin kauan kun saadaan lämpimiä päiviä! :o)


Helene

12 kommenttia:

 1. Onnea uudelle kodille! Hienoa, että löysitte teille sopivan asunnon, ja sehän taisi löytyä hyvinkin nopeasti, vai mitä? Ja ihanaa päästä sisustamaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kyllähän siinä sai käydä aika monta vaihtoehtoa katsomassa ennen kuin "se oikea" löytyi, mutta oli meillä kyllä aika tehokkaat kaksi vuorokautta! :oD

   Kyllä, ihana päästä sisustamaan ihan OMAA kotia. :o))) Suunnittelu on täysillä päällä...tuntuu, että savu nousee korvista koko ajan kun päätöksiä täytyy tehdä aika pienen ajan sisällä vaikka kuinka paljon! :oD

   Poista
 2. Mahtavaa, että olette löytäneet uuden kodin itsellenne!!

  Aivan ihania nuo peitot ja tyynyt!

  Aurinkoista loppukesää toivotellen

  Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olo on aika huojentunut, että löysimme itsellemme sopivan kodin loistavalta paikalta. :o) "Pientä pintaremonttia" on meidän ohjelmassa syksyn mittaan. :o)

   Peitot ja tyynyt ovat tosi ihania. Ei taaskaan epäilystäkään mihin viimeinen palkka sitten menee! :oD

   Ihanaa loppukesää myös sinulle Liisa!

   Poista
  2. Osaatko sanoa tuleeko tuota nukkumatyynyä teidän liikkeeseen?:-)

   Poista
  3. Anteeksi kun vastaus on viivästynyt, mutta tänä aamuna tuli Lexingtonilta kuorma töihin ja kyllä sieltä laatikosta löytyi tuota nukkumatyynyä! :o)

   Poista
 3. Kiva että löysitte jo korin uurest paikka ja tosiaa nopial aikkataulul huh huh ♥ On se kivaa laitta omaa kotia ja tosiaa voi tehrä mitä itte tykkä ♥ Kivaa kesän jatkoa sin päi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Johanna! ♥ Juu, meillä kävi kyllä ihan hyvä tuuri asunnon suhteen ja kohta päästäänkin jo muuttamaan! ♥

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin! Kiva myös, että pääset nyt vihdoin sisustamaan sitä omaa kotia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Napsu! On kyllä niin kivaa, tänään tulikin jo ensimmäiset tilaamani tapetit uuteen kotiin! :o)

   Poista
 5. Lexingtonilla on kauniita tekstiileitä kuten Gantillakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Itsekin olen käynyt Gantin tekstiilejä hipelöimässä ja jotain pientä ostinkin jo uuteen kotiin, mutta en ole vielä ehtinyt niistä sen enempää täällä kirjoittelemaan. :o)

   Poista

Teidän lukijoiden juttujakin on kiva lueskella ja ne lämmittävät mieltä, joten älä epäröi jättää kommenttia! ♥